Style

Ljubav

Horoskop: Ko su glavni lažovi Zodijaka? Oni često obmanjuju druge!

Čije reči treba pažljivije da slušate, a ko može lako prevariti druge? Ko su glavni lažovi Zodijaka otkriva horoskop? Oni često obmanjuju druge...

Horoskop: Ko su glavni lažovi Zodijaka? Oni često obmanjuju druge! Svet Plus




Oni tako nonšalantno lažu, kao da je to najprirodnija stvar na svetu, poput ispijanja čaše vode ili disanja… Oni to rade bez i malo stida!


BIK
Bikovi su ljudi dobrog srca. Stoga, iza njihove prevare nikada ne stoji nikakva loša namera. Predstavnici ovog znaka su jednostavno toliko euforične prirode da je ova ili ona priča ponekad „ukrašena“ izmišljenim detaljima i događajima koji se nikada nisu dogodili.


BLIZANCI
Ime ovog znaka govori samo za sebe: Blizanci imaju dva lica. Prema horoskopu, predstavnici ovog znaka imaju podeljenu ličnost i, u zavisnosti od toga s kim sada razgovaraju i koja je od njihovih strana „sada u etru“, vole da pričaju jednu ili drugu verziju događaja. Oni koji su upoznati sa ovim znakom, međutim, znaju da iza toga ne stoji štetna taktika, već samo karakterna osobina.

 

Dragi moj, bivši: Danas je 15 godina otkako smo se razveli! Hvala ti!











VAGA
Vaga je vrlo skladan horoskopski znak. I upravo je ta osobina koja Vagu često čini zloglasnim lažovima. Da bi održali harmoniju i izbegli svađe, vole da lažu - iskrivljuju činjenice i kriju svoja istinska mišljenja, brinući se o svom i tuđem stanju duha.

 

STRELAC
Strelčevi obično više vole divlju stranu života. A ovaj duh avanturizma se dobro slaže sa nekoliko „ukrasa govora“. Možemo se kladiti da je Baron Minhauzen bio Strelac! Stoga, kada predstavnik ovog znaka govori o sopstvenom uzbudljivom vikendu, treba imati na umu da ima tendenciju da „priča priče“ i, najverovatnije, ovog puta je samo sedeo kod kuće.












RIBE
Ribe su rezervisane i snene prirode, bar tako kaže horoskop. Ali ovaj introvertirani znak kreira veliku fantaziju kada je reč o izmišljenom zaokruživanju istine. Ovo se posebno odnosi na posao: Ribe žele da svi čuju za njih i mogu koristiti male laži u svoju korist.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: grazia.rs

Povezane vesti:


>