Ljubav

Style

Dragi moj, bivši: Danas je 15 godina otkako smo se razveli! Hvala ti!

Pismo bivšem mužu... Dragi moj bivši, danas je 15 godina otkako smo se razveli! Hvala ti što si me ostavio! Sada znam da zaslužujem bolje! 

Dragi moj, bivši: Danas je 15 godina otkako smo se razveli! Hvala ti! Svet Plus
Razvod gotovo nikada nije prijatno iskustvo, a neretko je povod za velike tragdije. Ipak, jedna žena koja je imala veoma teške trenutke prilikom razvoda, rešila je da se javno zahvali svom bivšem mužu jer ju je ostavio. Evo zašto...


Ona je uspjela da pronađe izuzetno važnu pouku iz svega. Na kraju je shvatila da joj je taj razvod samo popravio život. Zahvalnost mužu izrazila je kroz pismo koje mu je poslala. Evo kako je ono glasilo:


"Dragi moj, bivši. Danas je 15 godina otkako smo se razveli. Ne pišem ti zato što mislim na tebe ili što mi nedostaješ već zato što želim da ti zahvalim što si mi popravio život onog dana kada si otišao.


Želim da ti zahvalim na sledećim stavkama:


Hvala ti što si me naučio da sam dovoljna jaka da se izborim sa svim nedaćama - SAMA!

Hvala ti što si me naučio da mogu popraviti sve sama i da mi za to ne treba muškarac, niti bilo ko drugi.


Hvala ti što si me naučio da odgovorim žustro svakome ko se prema meni ophodi bezobrazno i autorativno.


Hvala ti što si me podstakao da se više brinem o svome telu ili izgledu. Sa tobom sam bila zapuštena jer mi je bilo bitnije da hranim tebe i djecu nego da brinem o sebi. Sada sam sebi na prvom mestu.

Hvala ti što si mi pomogao da shvatim da imam hrabrosti ponovo da vozim auto. Do sada sam se oslanjala na tebe da me voziš, a sumnjala u svoje vozačke sposobnosti. Sada sam 100% sigurna da vozim odlično i radim to svaki dan.


Hvala ti što si me naučio da trebam imati svoj novac. Bilo je sjajno sediti kući i ne raditi ništa, oslanjajući se na tebe. Ali je još sjajnije kad zarađujem svoj novac i raspolažem sa njim kako ja želim.

I poslednje, nešto na čemu sam ti najviše zahvalna - Hvala što si me ostavio! Hvala što si pronašao duplo mlađu, novu devojku! Da nisi to učinio, ja bih i dalje bila zapuštena očajna žena, koja nema svoj dinar, koja brine o svim drugima, a samo ne o sebi, koja ne zna ništa sama da uradi i zavisi od drugih. 


Hvala ti što si mi pomogao da postanem savršena žena! Ne bih to bila da sam ostala sa tobom!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: pult24.info

Povezane vesti:


>