Region

Svet

Osvanula fotografije navodne ljubavnice Dušaka Tošića pre operacija!

Osvanula fotografije navodne ljubavnice Dušaka Tošića pre operacija! Neki smatraju da je bukvalno neprepoznatljiva! Nije izostavila da pomene i bivšeg supruga, čak mu je uputila i jednu poruku...

Osvanula fotografije navodne ljubavnice Dušaka Tošića pre operacija! Screenshoot/Instagram




Naime, na društvenoj mreži Instagram Ana Jovanović bivša supruga Peđe Blizanca i navodna ljubavnica Duška Tošića odgovarala je na škakljiva pitanja o aferi sa poznatim fudbalerom i mužem Jelene Karleuše.


Odlučila je da stavi tačku na nagađanja, pa pored toga što je pokušala da se opere od afere sa pričom da ona nema nikakve veze sa tim, da nikada nije želela da bude u medijima iako je mogla, te da joj se ceo život svodi na kuću i decu. Jedno od pitanja pratilaca je bilo da pokaže i sliku kako je izgledala pre udaje odnosno pre operacija, što je ona bez pardona objavila i poručila da će sama pokazati kakva je bila pre, da narod ne mora da gugla:







- Zašto ne okačiš sliku od pre udaje?





- Zašto da ne! Taman slika za one profile PRE I POSLE operacija da ne moraju da guglaju









Ana je na instagramu odgovarala na pitanja pratilaca pa je čak zaintrigirala fanove odgovorom na pitanje: "Kako je biti nečija ljubavnica", tvrdeći da je u vezi sa slobodnim muškarcem:


- Moj dečko je slobodan čovek, o čemu pričate?

Na želju njenih pratilaca da saznaju kako je na nju uticalo to što je "aferom sa Karleušinim suprugom" uvučena u tabloide, ona je pojasnila na sledeći način:

- Oni koji me prate duži vremenski period znaju da se nikada nisam provlačila po tabloidima i to ne jer nisam mogla, nego nisam želela - poručila je Ana, verovatno aludirajući na to da je već bila udata za poznatu ličnost i da se, kao takva, nije javno eksponirala, te nastavila:

- U današnje vreme najlakše je doći do novina, ali ja sam vodila i vodim svoj život van svega toga godinama.


Ona je posebno naglasila da je pogađa što je predstavljena kao žena lakog morala.

- Predstavljena sam kao žena lakog morala, sklona aferama sa raznim sportistima, što nikada nisam bila i što znaju svi oni koji me dobro poznaju. Živela sam i živim mirnim i povučenim životom, a šta se dešava u moja četiri zida ne želim da delim ni sa kim - naglasila je ona.


Nije izostavila da pomene i bivšeg supruga.

- Peđa je najveći kralj na svetu i moj najbolji prijatelj zauvek - napisala je, a u P. S. se obratila i njemu lično:



- Ako ti treba devojka za spot, tu sam!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>