Region

Svet

Suzana Mančić: Operisala sam nos, grudi i koristila sam botoks

Nekadašnji seks simbol i loto devojka Suzana Mančić u intervjuu za jedne hrvatske medije otvoreno je pričala o svom ljubavnom životu, odnosu sa ćerkama i koje je plastične operacije imala na sebi.

Suzana Mančić: Operisala sam nos, grudi i koristila sam botoks



Suzana je ispričala da je bila u vezi sa Grkom Simeonom Ocomokosom sa kojim je doživela šok kada je 2007. godine u javnost dospeo njihov kućni video. Tada je Simeon napustio.

"Ojačalo me saznanje da sam preživela. Imala sam ćerke u pubertetu. Živiš u maloj sredini. Bilo mi je važno da sam zdravstveno bila dobro, uglavnom - ne ponovilo se", rekla je Suzana. Ni Simeonu nije bilo lako: '"Osedio je skroz. Za ovih deset godina koliko smo zajedno, osedeo je."

Sa ćerkama Suzana priča o seksu. "Pričam sa mojim ćerkama o sigurnom seksu, o zaštiti, kako da paze. Nisam im ja drugarica da im pričam ne znam šta, ali uvek im kažem da kakav god problem da imaju, pa i takve prirode slobodno meni mogu da se obrate za savet".

Brak izbegava jer misli da je za ulazak u takvu instituciju ključna strast: "Posle deset godina strasti splasnu i ta ljubav postane malo drugačija. Seks je važan, ali ne toliko. Nešto se tu promeni, mada ga se rado sećam."

Suzana je među prvima isprobala čari estetske hirurgije i nikad to nije krila.

"Išla sam kod hirurga u Minhen. Bila sam odlučna da promenim nešto na sebi", kaže Suzana koja otvoreno priča o tome da je operisala nos i grudi i da je koristila botoks.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>