Region

Svet

Region

Serija 12 reči! Sedma i osma epizoda: Nesreća nikada ne ide sama! (VIDEO)

Serija "12 reči" biće emitovana na Super Star kanalu u subotu i nedelju od 21. čas. Sedma i osma epizoda, "Nesreća nikada ne ide sama" i "Tajne i iznenađenja"...

Serija 12 reči! Sedma i osma epizoda: Nesreća nikada ne ide sama! (VIDEO) Promo







Nesreća nikad ne ide sama

U subotu, od 21 čas na Superstar TV kanalu, u sedmoj epizodi serije „12 reči“ pratimo Jovanu koja se zaputila u Crnu Goru da sahrani brata. U pokušajima da napusti Crnu Goru, Nemanjina porodica uviđa da to neće biti tako jednostavno. Kako je Tomislavu novac potreban hitno, Robert pored majnovanja mora da počne da kupuje kriptovalute. Suđenje Čečerini obeležiće Miloš, koji se sve više ističe i zamera Mirkoviću.








Tajne i iznenađenja


U osmoj epizodi serije „12 reči“, u nedelju od 21 čas na Superstaru, u pokušaju da pomogne svom klijentu, Miloš bez Tomislavljevog znanja kontaktira Roberta. Istraga o Čečerininom klanu se zahuktava, pa Igor i Dušan imaju ograničene mogućnosti za delovanje. Dušanu su vezane ruke, a Igor, verujući iskusnijem Tomislavu, posluša pogrešan savet, koji ga uvlači u splet nezgoda.




 




Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.



 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>