Zadruga

Parovi

Edis Fetić: Bitno mi je da Zilha zna, da snimak nije potekao od mene!

Edis Edo Fetić pokušava na svaki način da se opravda bivšoj ženi zbog eksplicitnog snimka! Bitno mi je da Zilha zna, da snimak nije potekao od mene!

Edis Fetić: Bitno mi je da Zilha zna, da snimak nije potekao od mene! Screenshoot/Instagram




Lavinu komentara i burnih reakcija izazvao je eksplicitni snimak Zilhe Karišik, bivše supruge Edisa Fetića, koji se sinoć pojavio na društvenoj mreži Tviter. Edo je za naš portal potvrdio da se na snimku nalazi Zilha, kao i da je snimak poslat njemu, ali je tvrdio da ga on nikome nije prosledio i da nije zbog njega procurio.

Edis Fetić se kasnije oglasio na društvenoj mreži Instagram, kako bi ponovo izjavio da snimak nije potekao od njega.


 
 
Snimak možete pogledati OVDE


Pošto mi mnogo ljudi piše i očigledno nisu shvatili moju izjavu, ja ću još jednom reći da snimak nisam pustio ja, niti bilo ko blizak meni, a ja ću joj biti podrška u svakom pogledu... Jer to je majka moje dece i Zilha to zna... - poručio je Edo putem storija na Instagramu.



Kako su reakcije i dalje burne, Fetić se još jednom oglasio, kako bi svoju bivšu suprugu Zilhu ubedio da nije on kriv što je snimaki procurio.














Ja se moram još jednom oglasiti, i sa tim ću završiti ovu priču. Meni je bitno da Zilha zna da snimak nije potekao od mene, niti bilo kog od mojih bližnjih. Jer moje telefon je ostao kod nje pre mog ulaska u "Zadrugu 3", a koliko znam, njen telefon je bio na servisu. Jedino odatle može da dospe u javnost. Eto toliko - napisao je Edis.











 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>