Region

Svet

Vendi: Ekrem bi mogao da mi kupi neki vredan nakit

Najomraženija farmerka Vesna Vukelić Vendi izjavila je u jednom intervjuu po izlasku sa imanja da se ni u jednom trenutku nije igrala sa Ekremovim osećanjima, jer su oboje bili svesni da je „Farma” samo dobra uvertira za predstojeći biznis.

Vendi: Ekrem bi mogao da mi kupi neki vredan nakit



"Smešne su mi te priče da neko može sa nekim da se igra. Bilo mi je teško kada sam videla da plače, ali to su bile prijateljske suze. On je u meni video podršku i prijatelja, jer većina farmera se samo folirala da ga gotivi. Inače, nas dvoje nismo boravili u manastiru, već u rijalitiju koji je odskočna daska za predstojeći biznis" – ističe Vendi, i kaže da se ne plaši suočavanja sa Ekremovom ženom Igbalom:

"Što se mene lično tiče, svako svoju porodicu treba da gleda. Ja njegovu suprugu ne poznajem niti on mog muža. Nas dvoje smo odrasli ljudi i svako odgovara za svoje postupke. Pojedinci koji nisu bili učesnici su na neki način hendikepirani da sagledaju stvari iz pravog ugla, već pojedine situacije gledaju na pogrešan način. Ukoliko me je Ekremova žena vređala ja je ne osuđujem, ali se ne plašim da je pogledam u oči".

Vendi je takođe demantovala da će imati seks sa Ekremom posle realitya.

"Nisam imala seks sa Ekremom niti ću ga imati ako se budemo sreli negde nakon „Farme”. Niko nije postavio pitanje da li bih ja plakala da je on izašao pre mene"? - pita se Vendi, koja je poželela da joj Ekrem kupi vredan nakit ukoliko osvoji glavnu nagradu.

"Bilo bi lepo da mi kupi neki nakit ili poklončić koji će mi ostati kao uspomena od najdivnijeg čoveka" – rekla je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>