Region

Svet

Stojanka Novaković Stoja: Trčala sam kroz selo i vikala na sav glas!

Pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja iznela je u javnost detalje svoje teške i potresne životne priče. Trčala sam kroz selo i vikala na sav glas! Drama se odvijala u selu Perlez.

Stojanka Novaković Stoja: Trčala sam kroz selo i vikala na sav glas! Screenshoot/InstagramPoznato je da se pevačica udala sa 16 godina, ali je već sa 19 ostala bez supruga. Drama se odvijala u selu Perlez.

"Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako." - ispričala je pevačica.

 

"Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede." - dodala je Stoja u svojoj ispovesti.

Sa porodicom nije bila u dobrim odnosima, jer se oni nisu slagali sa njenom odluku da se rano uda, a da stvar bude još komplikovanija, familija njenog supruga je nije volela.

"Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega." - ispričala je Stojanka Novaković jednom prilikom.

Ipak, Stoja je uspela da iz svih životnih nedaća izađe jača, da vrati osmeh na lice i da danas živi normalnim životom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>