Zadruga

Parovi

Nakon izbacivanja Bojana Đukića, Tomović osuo paljbu po njemu! (VIDEO)

Ja sam tip za pozitivnu atmosferu, udaljio sam se kada su bile negativne stvari! Nakon izbacivanja Bojana Đukića, Tomović osuo paljbu po njemu i to u trenutku dok je Đukić još bio u studiju kod Dušice Jakovljević. 

Nakon izbacivanja Bojana Đukića, Tomović osuo paljbu po njemu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Bojan Đukić je noćas u duelu za opstanak osvojio 14% glasova publike i tako izgubio od Jelene Pešić i zauvek napustio velelepno imanje u Šimanovcima, a njega su u studiju sačekale voditeljka Dušica Jakovljević i njegova podrška, bivša zadrugarka Dragana Stojančević, koja mu je pala u zagrljaj kada je ušao u studio.

"Ja sam tip za pozitivnu atmosferu, udaljio sam kada su bile negativne stvari. Mislio sam da imam želudac, ali se ispostavilo da sam se udaljio. Ne mogu da pohvatam ko laže, čas verujem Ermini, pa se Gagi ubaci. Iva i Stefan su mi top, mislim da će se pomiriti." - istakao je Bojan.

"Miljana me je nervirala, sa njom sam se svađao, ali sam posle imao i komunikaciju, nekako me je ubedila da je dobra osoba, ali... Veza sa Zolom je bila paravan." - dodao je Đukić.

Dok je voditeljka Dušica Jakovljević vodila intervju sa njim u studiju, Vladimir Tomović je osuo paljbu po, sada već, bivšem cimeru.

"On da može, on bi meni srce isčupao. To se vidi u očima. On je palio Jelenu da ima glasače." - pričao je Vladimir.

"Rekao mi je da je imao dogovoreno za glasanje" - ispričala je Pešićeva.

"Da je imao ikakvu podršku, ne bi bio nominovan." - nadovezao se Tomović.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>