Region

Svet

Region

Serija Grupa četvrta epizoda: Vanja odlazi u Bosnu... (VIDEO)

Serija "Grupa" četvrta epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a u nedelju u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri! Vanja odlazi u Bosnu... 

Serija Grupa četvrta epizoda: Vanja odlazi u Bosnu... (VIDEO) Screenshoot/Instagram
U predhodnoj epizodi:

Policija poziva Petru na saslušanje. Inspektori Marta i Gaga ispituju je kakva je priroda njene veze sa mafijašem Radetom Sremcem sa kojim se videla te večeri kada je on ubijen. U svoju potragu za ubicom kreće i Radetova sestra, Sremica. Luka ispeva da pobegne iz sobe u kojoj ga je Boris držao vezanog i fizički zlostavljao. Hoće da ilegalno izađe iz zemlje, ali ubrzo kreće da ga proganja čovek koji radi za oca Danice, devojke koja je nastradala na žurci na kojoj je Luka prodavao narkotike. Četvrta epizoda:

Policijski inspektor Gaga ponovo dolazi do hotela i od njegovog vlasnika, Strahinje, pokušava da sazna nešto više o tome zašto je Strahinja bio meta snajperiste. Strahinja mu, međutim, ne pomaže u toj nameri. Vanja je otputovao iz Beograda u selo Amajlije, koje se nalazi u Bosni I Hercegovini. Za njim je krenuo Boris, kriminalac kojem je teško palo to što mu je Vanja pobegao. Petrina tetka je uznemirena, jer je u stanu otkrila revolver koji je Petra skrivala.

Uloge: Igor Benčina, Filip Đurić, Boris Jager, Pavle Mensur, Milica Mima Trifunović, Ivana Zečević, Denis Murić Jasna Đuričić, Nela Mihailović, Jovo Maksić, Marko Milivojev Mili, Jovan Belobrković, Nemanja Vanović, Matea Milosavljević, Bojan Žirović, Nikola Šurbanović, Milutin Mima Karadžić, Draginja Voganjac, Tijana Marković, Dejan Lutkić, Marko Janjić.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>