Zadruga

Parovi

Miljana Kulić i Zola ponovo bili intimni nakon kiretaže! (VIDEO 18+)

Nakon što se Miljana Kulić vratila sa abortusa u rijaliti "Zadruga", Marija Kulić je apelovala na nju i njenog dečka Lazara Čolića Zolu da se suzdrže od vrelih akcija. Ona je tada poručila mladom paru da ne prave gluposti, već da više razmišljaju. Miljana i Zola su se oglušili o savete, pa su nekoliko puta imali odnose, iako su ih svi savetovali da ne bi trebalo to da rade. Ponovo bili intimni nakon kiretaže!

Miljana Kulić i Zola ponovo bili intimni nakon kiretaže! (VIDEO 18+) Screenshoot/Twiter
Marija je u emisiji "Pitanja novinara" izgorela od besa kada se povela priča o vrelim akcijama koje su Miljana i Zola imali nakon njene kiretaže. Kulićka im je tada sasula niz uvreda u lice, a oni su se smeškali. 

Iako su pola večeri proveli u svađi, najviše zbog Maje Marinković, Miljana i Zola su rano jutros uspeli da izglade odnose. Čolić je prvo izmasirao svoju devojku, a onda su se zavukli ispod pokrivača i krenuli da imaju intiman odnos.

Vrela akcija trajala je dugo, a njih dvoje su uspeli da promene nekoliko poza.

Po starom običaju, Miljana i Zola su posle intimnog odnosa odlučili da izmere pritisak kako bi proverili da li je sve u redu sa njihovim zdravljem.

Pogledajte OVDE i OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>