Region

Svet

Jasna Milenković Jami: Jeziva transformacija! (VIDEO)

Nekada je bila se*s bomba, sad jedva može da se nasmeje zbog plastičnih operacija! Jasna Milenković Jami je nekada bila simbol lepote, a sada svi komentarišu koliko se promenila zbog plastičnih operacija na svom licu. Jeziva transformacija!

Jasna Milenković Jami: Jeziva transformacija! (VIDEO) Foto: Facebook



Jasna Milenković Jami je srpska folk pevačica. Jami je rođena u Beogradu 1970, a pre nego što je profesionalno počela da se bavi pevanjem narodne muzike aktivno se bavila gimnastikom. Muzičku karijeru je počela 1991. godine albumom Po cenu života sa pesmama Put bola putujem i Hajde meni priđi. Godine 1994. snimila je album Čokolada koji joj je doneo titulu pevačice godine, a na albumu je kao kompozitore i aranžere okupila Marinu Tucaković, Futa Radulović, Dragan Brajović Braja, Zlaja Timotić, Bebi Bekić i mnogi drugi. Pesma "Čokolada" donela joj je čak 12 nagrada.



Pevačica Jasna Milenković Jami (49) je bila gost u "Ja volim Srbiju", a mnogi govore da izgleda potpuno drugačije nego nekada. Priča se da je Jami zatezala kapke, uradila usne i jagodice, ali ona ipak tvrdi da nije radila ništa na sebi:

" Nije tačno da sam imala operacije, ali hvala Vam što kažete da izgledam mlađe." - rekla je Jami svojevremeno. 
 

Toše Proeski je nastradao pre 12 godina! Poznato je da je voleo dve žene!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>