Zadruga

Parovi

Ivana Šopić i Filip Đukić jedva obuzdali strasti! (VIDEO)

Ivana Šopić i Filip Đukić su odlučili da osveže svoje emocije te su na sinoćnoj žurki otpočeli ljubavnu vezu strastvenim poljupcima. Nakon poljubaca njih dvoje su razmenjivali nežnosti pod jorganom naočigled svih zadrugara. Jedva obuzdali strasti!

Ivana Šopić i Filip Đukić jedva obuzdali strasti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Janjuš je poželeo da oraspoloži Milicu Kemez, pa je okupio nekoliko zadrugara i krenuo put hotela u kojem ove nedelje može da spava Ivana Šopić, kao omiljena osoba Suzane Ćubele, ovonedeljnog vođe. S obzirom na to da je Ivana bila tamo, zadrugari su se uputili do hotela kako bi pokušali da razjasne situaciju između dve zadrugarke, na njemu svojstven način.

"Šta se desilo? Ko je kriv? Nešto se desilo, Milica je rekla je da je tužna. Jeste zajedno ti i Filip?" - želeo je Janjuš da sazna od Šopićeve na vratima hotela.

"Zajedno smo. On je meni rekao da je raskinuo sa njom pre dva dana. Idi slobodno pitaj njega. On je bio u vezi sa njom, ne ja. Danas sam ga pitala, jer neću da ulazim u vezu sa zauzetim dečkom. Idi ga pitaj, ja nemam veze sa tim." - odgovorila je Šopićeva.

 

Ivana Šopić i Filip Đukić su odlučili da osveže svoje emocije te su na večerašnjoj žurki otpočeli ljubavnu vezu strastvenim poljupcima. Nakon poljubaca njih dvoje su razmenjivali nežnosti pod jorganom naočigled svih zadrugara. Jedva obuzdali strasti!

Nešto kasnije, Ivana je iskritikovala Filipa jer je imao s*ks sa Milicom Kemez, ali je Filip uspeo da smekša njeno srce, pa su usledili ponovo strastveni poljupci posle kojih su oboje otišli na spavanje. 



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>