Region

Svet

Goca Tržan plakala zbog lažnog "Blica"

Takmičari ovogodišnjeg "Survivora" nisu imali nikakvog dodira sa spoljnim svetom punih 26 dana, sve dok im nezvani gost sa čamca nije bacio na obalu paketić.

Goca Tržan plakala zbog lažnog



U paketiću se nalazilo specijalno izdanje novina ‘Blic’ napravljeno od istinitih i lažnih tekstova, u svrhu "Survivora".

Takmičari su bili i više nego oduševljeni poklonom i tekstovi su ih jako zaintrigirali, posebno što nisu mogli ni da naslute koji je tekst pravi, a koji izmišljen.

“Novine, ljudi novine!”, uzviknula je Goca Tržan kada je "Blic" dospeo na ostrvo. Svi su poleteli za svežim informacijama iz dalekog zavičaja. Svi tekstovi su oduševili takmičare, ali posebno oni na rubrici Zabava koji su obilovali informacijama i izjavama članova porodice.

Tekstovi su bili toliko dirljivi da Goca Tržan nije mogla da zaustavi suze kada je čitala izjave svog muža. Njen suprug Ivan je izjavio kako mu ona puno nedostaje i da svakog dana pušta njene pesme, te da je siguran da ga ona neće prevariti.

Goca je drhtavog glasa istakla da se nada da su novine prave: “Nadam se da nisu lažne”, uzdisala je Goca.

U novinama se našao i lažan tekst ‘Nikola zaljubljen u Nikoliju", na šta je Katarina umirala od smeha, a Bojana se pitala odakle su te informacije. Katarina joj je na kraju pročitala dnevnu ljubavnu poruku uz gromoglasan smeh: “Ljubav je kada ga uhvatiš u mrežu". "Ha-ha, ovo je za tebe" - rekla je Katarina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>