Region

Svet

Promocija novog cd -a Anabele ex Funky G

Večeras je u dorćolskom kafeu Vinarija Amarone održana promocija novog cd -a Anabele EX Funky G.

Promocija novog cd -a Anabele ex Funky G





Iako je prostor bio mali za broj zvanica koje su prisustvovale ovom događaju, sve je proteklo u najboljem redu.
Anabela je blistala u društvu saradnika, prijatelja, porodice i neizostavne jače polovine Mladena Radulovića koji je bio zadužen za organizaciju ove večeri.



Veliki broj zvanica je kasnio na promociju zbog humanitarne akcije za Sigurnu kuću, tako da je kafić počeo da se puni tek sat vremena nakon zakazanog termina.

Od poznatih ličnosti naše javne scene promociji su prisustvovali Mia Borisavljević, Boki 13, Dejan Milićević, Katarina Kaya Ostojić, Mc Stojan, Željko Šašić, Natalija Trik Fx, Aleksandra Perović, Aca Amadeus i mnogi drugi. Svi su nestrpljivo čekali da u kafić ušeta i najveća zvezda naše estradne scene Svetlana Ceca Ražnatović, ali na žalost prisutni su ostali uskraćeni za to zadovoljstvo.





Posle zakuske koju su gosti imali prilike da konzumiraju, usledila je i torta kao poklon od Anabeline izdavačke kuće City Records, ali ono što nije uobičajeno u ovakvim prilikama je to što je svako popijeno piće išlo na račun gosta koji ga je poručio.





Sve u svemu, zvezda večeri je vrlo zadovoljna ishodom iste i po atmosferi i licima  prisutnih reklo bi se da je ovo veče bilo izuzetno uspešno za nju.









Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>