Region

Svet

Anabela se useljava kod Mladena

Anabela Bukva i Mladen Radulović veoma uspešno izdržavaju sve pritiske u vezi svoje ljubavi, a napokon je došao momenat i da započnu zajednički život - Anabela se seli kod Mladena na Bežaniju!

Anabela se useljava kod Mladena



Anabela je napokon i sa svojim bivšim mužem u korektnim odnosima, iako su mnogi pomislili da se nova pesma grupe Funky G Arogantna kraljica odnosi na nju.

Anabela kaže: "Gagija sam pozvala i rekao mi je da tu pesmu nije za mene napisao, da nema ama baš nikakve veze sa mnom. Vi novinari pravite jaz među nama. Ja ne mogu da verujem da neko misli da sam ja arogantna! Posle sedamnaest godina na estradi svi već znaju da sam ja porodična osoba, da brinem o svojoj deci i da sam žena za jednog muškarca. Koje, bre, ja muškarce vrtim oko prsta? Ako iko, pa čak i on tako misli, onda me ne poznaje, u tom sam slučaju protraćila sedamnaest godina braka. Danas je aut biti lepo vaspitan."



Na pitanje o Gagijevoj novoj verenici, Anabela odgovara: "Ona je sjajna devojka. Baš je po mom ukusu, ako me već nešto pitate. Super se ponaša prema našoj deci, što je meni svakako veoma važno, pa tako smatram da nije mogao bolje da odabere. Jako sam srećna zbog njega."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>