Region

Svet

Nina Seničar otišla put Holivuda

Lepa novosadska manekenka Nina Seničar novogodišnje i božićne praznike provodi u Njujorku, gde je otputovala na odmor ali i na pregovore o ulozi u jednom američkom filmu.

Nina Seničar otišla put Holivuda



Nina želi da uđe u svetsku filmsku industriju, u čemu joj pomaže i uloga u naučnofantastičnoj priči “Volume O”, gde je igrala ženu ratnicu. Nina prvi put boravi u Velikoj jabuci, a italijanskim medijima je otkrila da se u Njujork ipak prvenstveno zaputila zbog posla.

Nina kaže: “Dobila sam ponudu koju nisam mogla da odbijem jer je moj veliki san da se ostvarim kao glumica. Došla sam da napravim i seriju promotivnih fotografija koje ću ostaviti agencijama koje traže lica za televiziju i film. Imam i tu prednost da dobro govorim engleski, te se nadam da će se moj san ostvariti”.

Nakon prekida veze sa Tomijem Kjabrom, Nina Seničar je ušla u vezu sa zvezdom rijaliti programa Đovanijem Konversanom. Ipak, ta ljubav nije dugo potrajala, pa je Nina ponovo ostala sama

Trenutno sam singl i volela bih da u novoj godini dobijem jednog pravog muškarca za sebe”, otkrila je Nina u razgovoru za “Blic”. Zgodnu manekenku italijanski mediji često su dovodili u vezu sa poznatim ličnostima, a zna se da se neko vreme zabavljala sa Erosom Ramacotijem, kao i sa bratom fudbalera Marka Borijela.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>