Svet

Region

Serija Pristanište očarala je gledaoce! Jedna smrt i čitav život postao je laž! (VIDEO)

Serija "Pristanište" ( El embarcadero) očarala je gledaoce! Jedna smrt i čitav život postao je laž! Naslovnu ulogu tumači Alvaro Morte koji je glumio i u hit seriji "Kuća od papira a, isti producent potpisuje i ovu seriju. Budite sigurni da se nećete razočarati ni jednog trenutka.

Serija Pristanište očarala je gledaoce! Jedna smrt i čitav život postao je laž! (VIDEO) Foto: FacebookPriča prati dve žene čiji se putevi ukrštaju kada čovek njihovih života, Oskar (Alvaro Morte), izvrši samoubistvo. Ovi seriju možete gledati na HBO GO ali i na drugim mestima ako je budete potražili pod nazivom "The Pier"

“Pristanište” prati uspešnu ahitektkinju Aleksandru koja, već nesrećna zbog samoubistva svog muža Oskara, postaje još očajnija kad sazna da je on vodio dvostruki život sa drugom ženom, Veronikom, i njihovim detetom.

Uspešna arhitektkinja Aleksanda se suočava sa najgorim košmarom kada je lokalni policajac Konrado pozove da identifikuje telo svog muža Oskara, pronađeno na pristaništu, u predivnom pejzažu Albufere, nedaleko od Valensije. Samoubistvo? Kako je moguće, kad su pre samo nekoliko sati pravili planove za budućnost? Ali, situacija postaje još gora: Oskar je vodio dvostruki život sa drugom ženom, Veronikom. Ko je ta žena? Ko je bio čovek koga je Aleksandra volela 15 godina? I šta se dogodilo te kobne noći na pristaništu? Preuzimajući lažni identitet, Aleks se useljava kod Veronike i, uz pomoć Konradoa, počne da razotkriva Oskarove tajne. Ona ubrzo počinje da se pita ko je u ovoj očaravajućoj divljini Albufere prijatelj, a ko neprijatelj.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/HBO

Povezane vesti:


>