Region

Svet

Lepa Brena ne želi da deli binu sa Kijom Kockar! To joj je ispod časti!

Folk pevačica je pre dve nedelje održala koncert u okviru festivala "Mjuzik vik", a zbog nje su organizatori morali da sa spiska učesnika precrtaju pobednicu prve sezone rijalitija "Zadruga". Lepa Brena ne želi da deli binu sa Kijom Kockar! To joj je ispod časti!

Lepa Brena ne želi da deli binu sa Kijom Kockar! To joj je ispod časti! Screenshoot/Instagram



Dobro obavešten izvor priča da su organizatori odustali od toga da angažuju Kristinu Kiju Kockar:

"Kristina Kockar je trebalo da učestvuje na muzičkom festivalu koji je održan pre dva vikenda na Kopaoniku. Tamo bi se našla rame uz rame sa najvećim zvezdama iz regiona: Željkom Joksimovićem, Lepom Brenom, Milicom Pavlović i "Parnim valjkom". Međutim, uprkos želji ljudi iz organizacije festivala da je dovedu, Kija je otpala sa spiska izvođača, i to upravo zbog folk legende! Brena je bukvalno uslovila organizatore: "Ili ona ili ja", jer smatra da joj je ispod časti deli binu sa devojkom koja se pevanjem bavi tek nekoliko meseci."

Netrpeljivost Kristine i Lepe Brene traje nekoliko meseci, a kulminirala je svađom njihovih fanova na društvenim mrežama oko toga čija pesma ima više pregleda na Jutjubu. Folk legenda lepa Brena dodatno je dolila ulje na vatru kada je u jednom intervjuu iznela negativan stav o rijaliti programima:

"Hajde da mi, koji smo javne ličnosti, pokažemo da nismo svi za rijaliti šou-programe. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje seksualna, verska, nacionalna i polna agresija. Apsolutno sam protiv toga."

Kija Kockar je povodom toga izjavila:

"Ja nju volim i poštujem. Smatram da jedna legenda poput Brene ne treba da razmišlja u tom pravcu, naravno, ako je informacija tačna. U svakom slučaju, nisam oštećena, a zabranjivanje bilo koga i uslovljavanje tog tipa su mi glupa."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>