Region

Svet

Edin Škorić ne zna kad je Prvi srpski ustanak (Video)

Edin Škorić stiže u kikoman, da bi postao njegov punopravan i član velikog veća, prvo mora da prođe kroz šake Biljane Cincarević, pa tek onda Kraljice Majke tj. Vesne Zmijanac. Biljana mu je postavila par pitanja iz opšte kulture, ali se ispostavilo da Edin baš i nije neki ekspert.

Edin Škorić ne zna kad je Prvi srpski ustanak (Video)



Bivši odbojkaš tako ne zna ko je napisao Braću Karamazove, niti kada je počeo Prvi srpski ustanak. Nakon malog mučenja u svom novom plemenu dobija zaduženja jedne prosečne reduše: pranje sudova, čišćenje dvorišta i donošenje vode.

Za to vreme, u Putong stiže pismo koje najavljuje igru za nagradu. Dok jedan deo plemena pokušava da dokuči šta će biti tematika igre, Kaća teši Jelenu i kaže joj da se ne nervira zbog etikete koju je dobila na Plemenskom savetu.

Anonimna anketa je pokazala da većina u plemenu misli da je Jelena najgluplja među njima. Pevačica se ne nervira i kaže da ne mogu ljudi na osnovu tri dana provedena sa njom da zaključe da li je glupa ili ne. Današnji zadatak Putonga je aukcija.

Ko da više, osvojiće i nagradu. Svakom takmičaru je na raspolaganju novčanik sa po 5000 dinara. Prva ponuda je tost sa puterom i marmeladom, pa lizalica, pa hamburger i pomfi.  Usred tako zabavne i opuštene igre, Bojana Barović uspeva da započne rat sa Markom Bulatom.



Na kraju priče Goca Tržan i Jelena Mrkić završavaju u suzama, Aleksandra Perović odlučuje da ne podeli osvojenu tortu, već da sama pojede jedno parče,  a Andrej izjavljuje da će do emitovanja ove epizode zaprositi devojku Mariju.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>