Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zerina je na ivici živaca! Trpim monstruma, sve trpim i ćutim! (VIDEO)

Zadrugarka Zerina Hećo ponovo je napravila dramu u rijalitiju "Zadruga 2", a sve zbog nepoštovanja pravila. Zerina je na ivici živaca! Trpim monstruma, sve trpim i ćutim!

Zadruga 2: Zerina je na ivici živaca! Trpim monstruma, sve trpim i ćutim! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Zerina je nažalost ponovo prekršila pravilo, jer u ,,Nedelji ljubavi" nije učestvovala u zadatku koji je specijalno za njih priredio Veliki šef, pa je odustala od igre ,,Maraton sa balonima" zajedno sa svojim partnerom Vladimirom Todorovićem.

Veliki šef je zbog toga kaznio Zerinu nedeljnim honorarom, a ona je urlala i jecala od plača u sobi, dok je većina zadrugara bila na proslavi rođendana Lazara Čolića Zole:

"Imitiraju me kako hodam i sve to trpim! Trpim monstruma, sve trpim i ćutim! Evo je, ne jede, folirantkinja! Šta ću ja ovde?! Nema proslave, nema honorara! Sve trpim! Sve!"

Svi takmičari gledali su je kako plače, ali nisu želeli da komentarišu njene postupke s obzirom na to da su od samog starta najgledanijeg rijalitija svi bili upućeni u to da se pravila "Zadruge" moraju poštovati i da će u suprotnom svako od njih biti sankcionisan. Detalje pogledajte u video prilogu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>