Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Višnja Petrović je izbačena iz rijalitija Zadruga 2! (VIDEO)

Kao i svake nedelje uveče u "Zadrugu 2" ulazi Ognjen Amidžić kako bi nominovani takmičari odigrali igru i kako bi jedan učesnik napustio impozantno imanje nadomak Begrada. Ovoga puta za izbacivanje nominovane su Snežana Ilić i Višnja Petrović, a nakon što je Ognjen obavio nekoliko intervjua sa stanarima Bele kuće, došlo je vreme za duel. Višnja Petrović je izbačena iz rijalitija Zadruga 2!

Izbacivanje: Višnja Petrović je izbačena iz rijalitija Zadruga 2! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Nakon što je proglašeno da je dobila najmanji procenat glasova, Višnja Petrović uputila se ka studiju u Šimanovcima, gde ju je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević. Prvo se pohvalila da je dobila mnogo poklona od svojih cimera, a potom je objasnila zbog čega se nije više potrudila oko igre u duel sa drugom nominovanom takmičarkom, sudijom Snežanom Ilić:

"Nisam odustala, već zašto bih se ja igrala, ako je glas naroda takav."

Višnja je potom otkrila da li između Alekse Savića i nje postoji nešto više od prijateljskih emocija, budući da su ih mnogi gledaoci spajali:

"Meni je žao što gledaoci tako vide, ako je to tako. Ja se ceo život družim više sa muškarcima, da su emocije u pitanju, ja bih to priznala, ne bih imala problem. Savo i Aleksa jesu različiti, ali smo nas troje u Beloj kući bili jedno. Razumeli smo se pogledima, nismo se mešali u teme kojima nismo dorasli."

Ona je prokomentarisala i svoje celokupno učešće, te je priznala da je bila loša glumica u Beloj kući:

"Kako su se neki takmičari ogrešili o mene, ja to nisam htela da uradim. Mnogo foliranata ima, a ja sam loša glumica."

Kada su prešle preko svih tema, dok su gledale retrosprektivu Višnjinog učešća u "Zadruzi 2", Petrovićeva je uzela papir i olovku i imenovala novog gazdu za nedelju ispred nas. Za sam kraj razgovora, bivša zadrugarka je priznala ko ju je najviše razočarao:

"Nisam očekivala takve reackije Mikija i Matore i volela bih kad bi mi se ona izvinila."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>