Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra Subotić spavala sa Davidovim ocem?! (VIDEO)

Došlo je do svađe u rijalitiju "Zadruga 2" između Aleksandre i Miljane Kulić i pošto su se počastile uvredama imali smo priliku da čujemo i to da je Aleksandra Subotić spavala sa Davidovim ocem, a tu informaciju je navodno Kulićeva dobila od Saške Karan.

Zadruga 2: Aleksandra Subotić spavala sa Davidovim ocem?! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Tokom izlaganja Miljane Kulić koja je govorila da nije znala da njen dečko Lazar Čolić Zola ima velike kockarske dugove, što je ranije večeras izneo novi zadrugar reper Nenad Aleksić Ša, došlo je do svađe između Aleksandre Subotić i ove zadrugarke. Tom prilikom Subotićeva je govorila kako Miljana ima film za odrasle, što je Kulićeva negirala i u toku rasprave žestoko odbrusila Aleksandri koju je podsetila da je svojoj majci Ljubi Pantović otela dečka sa kojim je napravila dete i rekla da je imala intimne akcije sa ocem svog dečka Davida Dragojevića:

"Ti imaš pornić sa bivšim dečkom! Imali ste s*ks na krevetu i pričala si da te ucenjuje sa pornićem! Nemoj da pričaš o meni."

Miljana joj je odbrusila:

"Svi znaju da si spavala sa maminim dečkom dok je bila na Farmi! Meni je Saška Karan rekla da si spavala da Davidovim tatom."

Evo šta je Miljana svojevremeno u rijalitiju Parovi izjavila u vezi spornog filma:

"Mi smo bili 24 sata zajedno, 5-6 puta dnevno vodili smo ljubav. Mnogo sam ga volela, posle opsednutosti pevačima, otišla sam u Petrovac da radim. Radila sam u poslastičarnici. Upoznala sam njega. Živeli smo zajedno, volela sam ga, ne znam da li me je snimao."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>