Zadruga

Parovi

Zadrugovizija: Pobednik je Aleksa Savić! (VIDEO)

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga 2" održana "Zadrugovizija". Stručni žiri je doneo odluku! Pobednik je Aleksa Savić! Svojim komentarom mladi pevač je dirnuo sve.

Zadrugovizija: Pobednik je Aleksa Savić! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Stručni žiri prve ''Zadrugovizije'' u drugoj sezoni rijalitija ''Zadruga 2'' činili su Zorica Brunclik, Maja Nikolić, Milica Pavlović, Katarina Grujić i Teodora Džehverović. Pevačice su imale zadatak da izaberu pobednika glasanjem, pa su to u učinile tako što su od 1 do 12 poena delili onima za koje smatraju da zaslužuju prvo mesto.

Prve poene dala je Zorica Brunclik koja je ponovo pohvalila mladu Pinkovu zvezdu, Aleksu Savića. Maja Nikolić je izjavila:

"Da nije bilo Alekse, Luni bi dala 12 poena, ali ipak neka oni idu Aleksi koji je bio divan večeras."

Katarina Grujić je 12 poena dala Suzani i ekipi, a Teodora se odlučila za Aleksu i Minu, kao i Milica Pavlović. Aleksa Savić i Mina Vrbaški su bili presrećni kada su čuli da ih je stručni žiri proglasio pobednicima, pa su se zahvalili cenjenim pevačicama koje su ih ocenjivale:

"Hteo bih da se zahvalim žiriju, drago mi je zbog toga, ali ovo nisam očekivao. Nije mi bila potrebna pobeda, ali lepo je kada se trud isplati."


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>