Region

Svet

Region

Serija Besa oduševila region već posle prve epizode! (VIDEO)

Na MTS SuperStar kanalu emitovana je prva epizoda serije "Besa". Rađena je po najvišim produkcijskim standardima, igra preko 120 glumaca, najviše iz Srbije, Albanije, a zatim i iz Hrvatske, Slovenije i Velike Britanije. Serija oduševila region već posle prve epizode!

Serija Besa oduševila region već posle prve epizode! (VIDEO) Foto: Facebook



Radnja ove serije vrti se oko albanskog obećanja koje se mora održati i po cenu života, a sve nakon što ćerka albanskog šefa mafije umire u automobilskoj nesreći u sudaru u kojem je učestvovao Srbin. i već nakon prve odgledane prve epizode, stižu samo reči hvale. Jednu od glavnih uloga tumači glumac Radivoje Bukvić. 

Radivoje igra lik Uroša Perića, porodičnog čoveka kom život postaje pakao nakon saobraćajne nesreće u kojoj gine ćerka albanskog šefa mafije. Ucenjen od strane mafijaša, Uroš je primoran da obavi prljave poslove za albansko podzemlje kako bi sačvao živote svojim najmilijima.

Radivoje Bukvić je već u prvoj epizodi oduševio mnoge svojom glumom, a mnogi ne znaju da je i njegova žena poznata glumica. Reč je o Mariji Bergam koja glumi jednu od glavnih uloga u domaćoj seriji "Senke nad Balkanom".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>