Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Šok izjave Aleksandre Subotić! Bacala si me po podu i šutirala! (VIDEO)

Iznela je sav prljav veš pred kamerama rijalitija "Zadruga 2".  Šok izjave Aleksandre Subotić! Majko bacala si me po podu i šutirala, komšije i baba su mi kupovali pelene.

Zadruga 2: Šok izjave Aleksandre Subotić! Bacala si me po podu i šutirala! (VIDEO) Screenshoot / YoutubePšto je Ljuba Pantović postala ravnopravni takmičar rijalitija "Zadruga 2", došlo je do svađe između nje i njene ćerke Aleksandre Subotić. Ona je svoju majku osudila što nije bila uz nju i njenu ćerku Magdalenu u momentima kada se tek porodila i povisila ton i iznosila "prljav veš" iz njihovog privatnog života:

"Nikada nisi bila kraj mene kada mi je bilo potrebno. Ti si otišla u Švedsku. Ja sam sama bila trudna kući. Bila si sa Goranom na Vračaru. Ti si mene prijavila u socijalnu službu. Meni je dete trebalo da oduzmu na privremeno jer nije bilo sigurno zbog mog boravka u rijalitiju."

Ljuba je upitala:

"Je l' se sećaš ko je Boris Jovanović, dečko koji je tebi nosio kese. Ko je bio staratelj? Ko ti je donosio hranu i davao pare? Od čega si živela?"

Aleksandra je vikala:

"Davala mi je baba iz Nemačke. Došla si samo jednom da me obiđeš kada sam se porodila kada si se slikala sa mnom. Ti si zla. Ti si htela njega da skloniš od mene, ti želiš da ja budem nesrećna. Tvoja ćerka nije imala za pelene. Sve mi je kupovala baba iz Nemačke i komšiluk."

Umešao se i David:

"Ti ne možeš njome da manipulišeš. Nemoj da joj upadaš u reč. Ti ne možeš to dete da uzmeš, to je dete prijavljeno kod mene. Baš ono što si ti prijavljivala socijalnoj službi, ti si pokušavala na sve načine da ih uzmeš."

Pantovićeva mu je uzvratila:

"Tvoja majka koja ne voli svoje jedno dete, ne može da voli ni tuđe."

Aleksandra se umešala i stala u davidovu odbranu:

"Šta ti sada njega vređaš? Ti si mene ostavila samu, ti si mene maltretirala i ti si mene tukla. Ti si mene šutirala i bacala po podu. Nema potrebe da me neko vaspita sa 22 godine."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>