Region

Svet

Darko Lazić se uzvezdio i glumi šerifa, tvrde meštani Brestača!

Komšije za mladog pevača, koji se danima bori za život, nemaju baš reči hvale. Darko Lazić se uzvezdio od kada je pobedio u "Zvezdama Granda" i glumi šerifa, tvrde meštani Brestača!

Darko Lazić se uzvezdio i glumi šerifa, tvrde meštani Brestača! Foto: InstagramDok se pevač Darko Lazić (27) i dalje bori za život u KBC Zemun, ekipa magazina VIP posetila je Brestač, njegovo rodno mesto, i iskoristila priliku da sazna šta meštani misle i govore o njihovom najpoznatijem komšiji. Iako je upravo Lazić proslavio to malo selo kod Pećinaca, meštani mu na tome nisu baš zahvalni. Naprotiv. Kažu da bi bili mnogo mirniji i srećniji da on ne živi tu. Meštanin koji je naravno želeo da bude anoniman kaže:

"Darko se "uzvezdio" od kada je pobedio u "Zvezdama Granda". Pre toga je bio samo dečkić koji je lepo pevušio i sa ocem nastupao po birtijama i kafanama. Bili su jedna skromna i siromašna porodica sve dok Darko 2009. godine nije pobedio u tom muzičkom takmičenju. Tada se bukvalno cela porodica promenila."

Kako ništa lepo nije umeo da kaže o pevaču, koji je i dalje životno ugrožen nakon saobraćajne nesreće koja se desila 23. oktobra, upravo u Brestaču, krenuli su dalje, da provere šta druge komšije misle. U centru sela, ispred Crkve Svetih arhangela Mihaila i Gavrila, dve vremešne gospođe. Upitali su i njih kakvo mišljenje imaju o Darku i da li se mole za njegovo ozdravljenje u toj svetinji?

"Naravno da se molimo. On je jako mlad i grehota je prema detetu koje ima... Žao nam je što je tako brzo živeo... Ovde u selu se svašta priča. Kažu da je zbog one bivše žene Ane upao u dugove. Kažu da je ona volela da živi na visokoj nozi i imala velike zahteve, koje je tražila da joj ispunjava. Kažu i da ga je varala sa nekim pevačima... Ne znamo mi ništa, ali to se priča."

Jedna od dve bakice koje nisu želele da se fotografišu jer ne žele da imaju neprijatnosti, kaže:

"Kažu da je bio drogiran kad se slupao. Je l’ vidite šta novac uradi čoveku? To je sve besno i ne zna gde udara."

Jedan gospodin bio je još brutalniji:

"Šta da vam kažem lepo o njemu? On glumi šerifa ovde, kao pravi mafijaš. Vozi motor 200 na sat na jednom točku. Automobilom juri i za sobom ostavlja tragove guma kao da je na reli trci. Redovno pokosi i kokoške... Niko mu ništa ne može. Vozi bez dozvole, ima veze svuda. Svi ga se plaše. Otac mu je isti takav, u firmi u kojoj je radio krao je benzin. Svi ga po tome pamte. Cela porodica je takva, niko ih ne voli i niko se s njima ne druži."

Nije ga bilo sramota što tako govori o nekome ko se bori za život, besni komšija je za VIP izjavio:

"Mene da bude sramota?! Treba da žalim čoveka koji je pijan i drogiran jurio ovuda?! Šta da je neko poginuo njegovom krivicom? Šta da je pregazio neko dete? Šta da je bilo ko nedužan stradao zbog njegovog bahatog ponašanja? Što se mene tiče, ne zanima me ni da li će preživeti, ni kako će ubuduće živeti, ali znam da, iako se bude izvukao, ovako više neće moći."

Da ne bude zabune, bilo je i onih koji nisu želeli da komentarišu, ali i onih koji su imali reči hvale za pevača "Grand produkcije". Ipak, u znatno manjem broju. Bilo kako bilo, ekipa magazina VIP želi Darku Laziću brzo ozdravljenje kako bi mogao da poradi i na međuljudskim i komšijskim odnosima. Iako se u ovom trenutku čini kao manji problem, ne treba ga zanemarivati.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/VIP


>