Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Izbačen je Cobe! Da je znao ne bi se družio sa Marijanom! (VIDEO)

Tokom prethodne večeri zadrugari nominovani za izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 2" su Slobodan Cobe Batjarević koji je osvojio najmanji procenat glasova publike i David Dragojević koga su cimeri nominovali. Izbačen je Cobe! Da je znao ne bi se družio sa Marijanom! 

Zadruga 2: Izbačen je Cobe! Da je znao ne bi se družio sa Marijanom! (VIDEO) Foto: Instagram



Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila Ognjenu kakav je rezultat, a procenat u glasovima je bio 80:18. A ovog trenutka rijaliti "Zadrugu 2" napušta Slobodan Batjarević Cobe. On je morao brzo da se pozdravi sa zadrugarima i napusti rijaliti, a potom se uputi u studio. Marijana Zonjić je stajala u redu da se pozdravi sa Cobetom, a po njenom izrazu lica se ne može reći da joj je ovo teško palo. 

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Cobeta, a on je bio nagradno putavanje za dve osobe, tako da će moći sa svojom suprugom nakon učešća u Zadruzi da uživa u jednom kratkom odmoru u Grčkoj. 

Cobeta su zadrugari povezivali sa učenicom Marijanom Zonjić govoreći da su se između njih rodile neke emocije, ali je on takve izjave uvek poricao i govorio da svoju suprugu voli i poštuje i da je nikada ne bi prevario, a zatim je u studiju priznao da se kaje što se družio sa Marijanom:

"Da sam zao da će tako da ispadne, ne bih se družio sa Marijanom."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>