Region

Svet

Volkov i Sandra Afrika raskinuli! Definitivno ne želi da se pomiri sa njom!

Fudabaler Vladimir Volkov i Sandra Prodanović Afrika raskinuli su posle dve ipo godine veze! Okolnosti su se iznenada promenile, on definitivno ne želi da se pomiri sa njom!

Volkov i Sandra Afrika raskinuli! Definitivno ne želi da se pomiri sa njom! Foto: InstagramFudbaler Vladimir Volkov je po povratku sa Kipra okončao njihovu vezu i tokom dužeg razgovora izneo sve činjenice zbog kojih je stavio tačku na njihov odnos:

"Sandra i Vlada poslednjih meseci ne funkcionišu baš najbolje, pa je često dolazilo do razmirica koje su ih oboje gušile. Volkov je početkom jula potpisao dvogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom Ermis iz Larnake i odselio se tamo. Sandra je u početku u pauzama između nastupa redovno boravila na Kipru i sve je bilo u redu. Kada nisu bili zajedno, svaki čas su se čuli telefonom i nije bilo nikakvih problema. Međutim, okolnosti su se iznenada promenile. Daljina je učinila svoje. I sa jedne i sa druge strane bilo je sumnji, ljubomore, nedostajanja, čežnje, zbog čega su se često raspravljali i prebacivali nešto jednom drugom. Sandri smeta ovo, Volkovu ono..."

Izvor za Alo kaže da je bivši fudbaler Partizana čekao da se vrati sa Kipra kako bi otvoreno popričao sa Sandrom:

"Zaista ne znamo šta je konkretno u pitanju jer je Vladimir zatvoren i neće da nam iznosi prljav veš, ali rešio je da se definitivno više ne miri sa Sandrom. Otkako je počeo da igra za ovaj klub, maksimalno se posvetio poslu, pa je možda i to zasmetalo Sandri jer nije mogao da joj se posveti 24 sata kada mu je dolazila u posete."

Volkov nije želeo da se njihova veza završi preko poruka, već su razgovarali kao normalni, odrasli ljudi  i oboje se složili da je bolje da prekinu nego da nastane veći problem. Izvor još dodaje da su ostali u korektnim odnosima. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>