Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Sam se zakopava! Jovica se obratio bivšoj devojci! (VIDEO)

Nakon što je napustila velelepno imanje rijalitija "Zadruga 2" Nevena Arsić je oplela po pojedinim cimerima, a neke baš nije štedela. Za Jovicu je izjavila: Sam se zakopava! Jovica se obratio bivšoj devojci!

Zadruga 2: Sam se zakopava! Jovica se obratio bivšoj devojci! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Izlazak je Neveni jako teško pao ali najviše zbog sestre bliznakinje. Ona je imala najmanji broj glasova publike, a sestra je ispratila u suzama. U studiju je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević kojoj je ispričala šta će joj nedostajati i kakva iskustva je imala sa cimerima:

"Volela bih da ode što dalje, ali bih opet volela da bude kraj mene. Kad je ona bila potrčko, ja sam to baš teško podnela. Dogovorile smo se da zbog naših roditelja izađem dostojanstveno, ali nisam mogla tamo da se uzdržim.... Ja ne znam kako je to roditi se sam. Meni ovo teško pada. Meni je samo bitno da ona ne bude gladna i da je niko ne dira. Moje iskustvo je da ima dosta podmuklih. Ramona je takva. Ja sam imala ogromnu toleranciju prema njoj zbog drugarice koja me je zamolila da budem sa njom okej. Ona je za mene dete i počela je baš da provocira, mislim da joj je bitno da opstane, pa ne bira sredstva. U poslednje vreme je i Mića nasrnuo verbalno na mene. Ja kad msilim da sam u pravu, ja sam u pravu. Ja sam htela da se zbližim sa onim ko meni odgovara, a ne koga mi on kaže i on se naljutio na mene."

Neveni je sasvim normalno, favorit sestra Miljana ali da pored nje ima mnogo ljudi koje je zavolela, ali i onih o kojima nema baš pozitivno mišljenje:

"Favorit mi je samo Miljana. Veoma dobra osoba je Darija, Zorica Marković me je jako prijatno iznenadila, Rada, Nataša, Luna je ispala skroz korektna, neću sada nekoga da zaboravim. Mnogo sam zamerila Nemanji koji se onako ponašao. Nemanja je pokušao nešto, bio je odbijen i onda se tako poneo. Vidi se da je on dobar dečko, ali baš teško podnosi odbijanje."

Nevena je prokomentarisala i vezu svoje sestre sa Jovicom Putnikovićem, koji ju je negativno iznenadio:

"Ne postoji Miljanina i Jocina veza. Oni su raskinuli. Dečko je katastrofa, sam se ukopava i on povređuje ljude koji su mu dragi. On samo kad ostane sam i kad nema šta da jede i kad mu zakrči stomak, on kaže da je pogrešio. Naprvio je kardinalnu grešku dok smo imali takmičenje. Ispisao je kamenčićima belim na travi: "Izvini bebo, V. T., a bebo je zvao tu bivšu devojku, koja sada ima dečka. Nije problem u Nataši i Rebeki, jer ona ima hranu."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>