Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Moj brushalter je najvredniji jer smo juče vodili ljubav u njemu! (VIDEO)

Stanari rijalitija "Zadruga 2" dobili su pismo od Velikog šefa koji je obavestio ukućane da je zalagaonica danas otvorena. Nakon što je ponudila svoj veš i brushalter Aleksandra Subotić je izjavila: "Moj brushalter je najvredniji jer smo juče vodili ljubav u njemu!"

Zadruga 2: Moj brushalter je najvredniji jer smo juče vodili ljubav u njemu! (VIDEO) Foto: Instagram



Pismo Velikog šefa koje je stiglo stanarima rijalitija "Zadruga 2" glasilo je:

"Dragi zadrugari, zalagaonica je upravo otvorena pa ukoliko je nekome od vas potreban novac, može založiti neku od stvari. Napominjemo da ukoliko novac ne vratitie za sedam dana, ono što ste uložili gubite zauvek. Podsećamo zadrugare koji su prošlog četvrtka založili nešto od stvari, da danas ističe rok za vraćanje. Ukoliko danas ne vratitie novac u zalagaonicu, stvari će vam biti trajno oduzete."

Nakon čitanja pisma zadrugari su se uputili u zalagaonicu čamcem, a iako nije imala ništa za zalagaonicu u novi deo imanja uputila se Zorica Marković sa Davidom Dragojevićem, Aleksandrom Subotić, Tomom Panićem i Borom Santanom koji su činili prvu grupu.

U zalagaonici ih je sačekao Miki Đuričić, a prvi je u zalaganje svojih stvari krenuo Bora Santana gde je došlo do varnica između njih dvojice s obzirom na to da je Miki govorio kako je Bora u prvoj sezoni "Zadruge" otuđio naočare koje nije vratio, a onda je došlo i do problema kada je Bora ponudio svoju sliku na zalaganje.

"Boro ovo je reprodukcija neke slike, ovo ti nisi radio! Boro ovo će biti zaplenjeno, zato što je to vlasništvo Velikog šefa."

Santana je pored slike, ponudio svoju jaknu, dres i sat. Posle Bore, sliku koju je radio ponudio je i Toma Panić. Kada je Miki rekao da za sliku koju Toma ponudio može da mu da 400 dinara, Panić se naljutio i izašao iz zalagaonice sa slikom u ruci. Aleksandra Subotić je u zalagaonicu donela čarape, intimni veš, kao i svoj brushalter koji je ukućanka počela da skida u zalagaonici.

Došla je na red i Aleksandra Subotić:

"Moj brushalter je najvredniji jer smo juče vodili ljubav u njemu, ja mislim da je to ekskluziva."

Šezdeset dinara je bila ponuda za brushalter Aleksandre Subotić koja se njoj nije svidela. Sledeći je bio Nemanja Tomić koji je ponudio kamenje, intiman veš Nataše Moskve, sliku koju je radio zajedno sa Marijanom Zonjić i jaknu. 

Kako je sve izgledalo, kao i šta su ponudili ostali ukućani možete pogledati u video snimku ispod teksta.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>