Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Luna će ipak imati mušku podršku u rijalitiju!

Uskoro počinje "Zadruga 2", a Luna Đogani neće biti sama, ipak će imati mušku podršku u rijalitiju i kako je sama izjavila završiće započeto. On je muzički producent i za sebe kaže: "Ja sam premijera"

Zadruga 2: Luna će ipak imati mušku podršku u rijalitiju! Foto: Instagram



Blogerka Luna Đogani potpisala je ugovor za ulazak u novu sezonu rijalitija "Zadruga". Kako je i sama rekla, ona ponovo ulazi u rijaliti kako bi dovšrila započeto. Ona je napisala sledeće i zahvalila se fanovima:

"Nadam se da razumete moju odluku. Ne tražim ni od koga podršku ako ne može da je pruži od srca, ali mi znači svaka. Ovo je moja bitka sada i želim da je završim. Ja ću biti i dalje ona Luna koju ste vi zavoleli, puna ljubavi i nežnosti. Samo ovaj put za sebe.."

Luna ovoga puta neće biti baš sama u ovoj sezoni jer joj kao najveća podrška ulazi veoma dobar prijatelj njene majke Anabele Atijas. Mirko Gavrić je muzički producent koji je u rijaliti ulazio ali samo na kratko u okviru zadatka. Kako je i sam rekao sada će se pojaviti među učesnicima. Na svom Instagram profilu napisao je:

" Dragi moji sada je zvanično! Početkom septembra postajem učesnik najvećeg televizijskog formata u istoriji televizije "Zadruga 2"! Očekujte nešto potpuno drugačije jer ja nisam repriza. Ja sam premijera!"
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>