Region

Svet

Igor Kojić je ostavio zbog eksplicitnog snimka!

Proteklih dana Balkan bruji o novim fotografijama na kojima je navodno gola Severina, njen suprug Igor Kojić stao je u odbranu rekavši da fotomontaže ne mogu da naruše njihov mir. Sa druge strane ovu voditeljku je ostavio zbog eksplicitnog snimka.

Igor Kojić je ostavio zbog eksplicitnog snimka! Screenshoot / Youtube



Igor Kojić nije oduvek bio blagonaklon prema eksplicitnim fotografijama i porno snimcima. Naime, pre Severine, Igor je bio u vezi sa brojnim poznatim devojkama, a jedna od turbulentnijih bila je sa voditeljkom Jelenom Žeželj. Jelena, koja je bila učesnica rijalitija "Veliki brat" bila je sa Igorom sve do momenta kada je njen snimak na kojem oralno zadovoljava javnosti nepoznatog muškarca, procureo u javnost.

Igor je Jelenu Žeželj upoznao u pozorištu, pre nego što je ona ušla u rijaliti "Veliki brat", prenosi "24sata.hr". Kada je iz rijalitija izašla, kako je sama rekla, njeno prijateljstvo sa Igorom je postalo intenzivnije, pa su započeli vezu. Ipak, 2008. godine u javnost je procureo snimak na kojem Jelena oralno zadovoljava muškarca. Usledio je raskid, jer Igor nije mogao da pređe preko toga. Prekinuli su vezu krajem 2008. godine, nakon skandala. Jelena je tada izjavila:

"Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo."

Nisu se nikada pomirili, a voditeljka je nakon angžmana u Srbiji, otputovala u Ameriku, gde i danas živi. Udata je i ima dete.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>