Zadruga

Parovi

Zadruga: Miljana ljuta na Kiju, a buduću cimerku negativno okarakterisala! (VIDEO)

Još jedna učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" od večeras je poznata javnosti, a u pitanju je Miljana Kulić. Ona je gostovala u studiju televizije Pink kod Ognjena Nestorovića u emisiji "Zadruga - intervju". Miljana Kulić je ljuta na Kiju, a buduću cimerku je negativno okarakterisala!

Zadruga: Miljana ljuta na Kiju, a buduću cimerku negativno okarakterisala! (VIDEO) Foto: Instagram



Miljana Kulić je kao i uvek, bila bez dlake na jeziku, pa je otkrila koja bivša cimerka je razočarala:

"Negativno me iznenadila i razočarala Kija. Imala sam jako lepo mišljenje o njoj. Očekivala sam neku podršku od nje, bar da mi pošalje poruku. Jeste mi ona čestitala sina na svom storiju, nije mi čestitala lično. Ona mogla da nabavi moj broj. Preopterećena je žena nastupima. Nije se setila da mi pošalje "Kako si". Ja sam bila i trudna tu za nju, veoma sam srčana osoba, bila sam joj veliki oslonac, ali bez obzira na to, ponovo bih bila protiv prevare."

Miljana je takođe iznela negativno mišljenje o Aleksandri Subotić, dok je Lunu Đogani podržala. Njih tri su za sada sigurne učesnice "Zadruge 2", a kako će se snalaziti u novoizgrađenom imaginarijumu, videćemo uskoro. Šta je još Miljana rekla možete pogledati u video snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>