Region

Svet

Vlado Georgiev i Haris Džinović o dočeku 2011. u Areni

Beogradjani i svi koji Novu godinu planiraju da dočekaju u prestonici, imaće priliku da uživaju u pesmama najboljih domaćih pevača Vlade Georgieva i Harisa Džinovića, a sve to u Beogradskoj areni.

Vlado Georgiev i Haris Džinović o dočeku 2011. u Areni



Prodaja karata za doček Nove godine u Areni počinje danas, 3. decembra, i prva dva dana se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 1.900 dinara.

Vlado i Haris kažu da još uvek nije sve do detalja isplanirano, ali obojica obećavaju fenomenalan provod u novogodišnjoj noći. Vlado pretpostavlja ipak da će on nastupiti prvi, a da će tačno u ponoć pevati mega hit "Andjele". Ipak, ostavlja mogućnost da publika drugačije izabere.

Vlado kaže: "Pretpostavljam da ću ja nastupiti prvi, a onda zatim uživati u Harisovim hitovima. On jeste iz drugog miljea, međutim, volim i od toga ponešto da slušam, a to je upravo on i neki stariji bardovi kao što je, na primer, Cune. Omiljene Harisove pesme su mi još iz perioda kad je bio u „Sar E Roma“, a onda i čuveni hitovi iz devedesetih – „Poznaćeš me“, „Dajte vina“ itd. Znam i ja da se proveselim u kafani, nije mi problem."

Vlado Georgiev nova godina 2011

Obzirom na povod, Vlado najavljuje da spore balade ovoga puta neće imati glavnu ulogu: "Sporije stvari ću verovatno ili da stavim ranije ili da ih preskočim. "

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>