Tvoje lice zvuci poznato

Muzika

Vesti

tesne cipele najnovije vesti - strana 5

Ana Sević ne menja cipele (Foto)

Ana Sević ne menja cipele (Foto)

Izgleda da i „Zvezda Granda“ Ana Sević ima svoje omiljene cipele. To i ne bi bio problem, da mlada pevačica narandžaste cipele sa platformom nije obula na dva važna događaja u razmaku od samo dva dana! Naime, Ana se na koncertu Ane Bekute u utorak u Sava Centru pojavila u farmerkama, narandžastoj bluzi i svojim omiljenim cipelama.

Pročitaj više

Nastavljeno snimanje Tesne kože (Foto)

Nastavljeno snimanje Tesne kože (Foto)

U Centru “Sava” sniman je nastavak kultnog filma, u produkciji “Game” i Prve televizije. Milan Gutović Lane napustio je scenaristu Sinišu Pavića, a njegov i lik Nikole Simić ”prekršteni” su, pa će se umesto Šojić i Pantić zvati Kojić i Šantić.Ova promena je proistekla nakon odluke Višeg suda, koji je zabranio snimanje nastavaka “Tesne kože” zbog spora oko autorskih prava “Game” s jedne strane i RTS i Siniše Pavića s druge.

Pročitaj više

Zabranjeno snimanje Tesne kože (Video)

Zabranjeno snimanje Tesne kože (Video)

Privremenom merom suda zabranjeno snimanje filmova “Tesna koža” u produkciji “Gama entertejment grupe”.Viši sud u Beogradu usvojio je predlog iz tužbe autora i scenariste Siniše Pavića za određivanje privremene mere kojom se privrednom društvu “Gama entertejment grup” zabranjuje nastavak snimanja filmova “Tesna koža”.

Pročitaj više

>