Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 21. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. jun 2018. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 21. jun 2018. godine! Dnevna doza Lune! Foto: Svet Plus
Dragi moji dobra vam noć/dan, danas nam dolazi zvanično leto I najduži dan u godini, pa uživajte punim srcem (12:07). Sa zvaničnim letom dolaze I naši Račici I Račice pa nek vam je Srećan rodjendanko. Danas imamo jako zanimljiv dan da osim promena godišnjeg doba imamo I jedan fantastičan aspect Merkura u Raku I Rx Neptuna koji se vratio unazad koji govori o jakim predosećanjima, mašti, inspiraciji, jakom duhovnom povezivanju pa zbližite se mislima sa kime treba/ili kome pripadate.

Tu nam je I energija Raka koja će biti krajnje sentimentalna, a danas Mesec u Vagi kroz ceo dan sa oscilirajućim aspektima (posle ponoći u kvadratu sa Rx Saturnom može doneti osećaj praznine I usamljenosti, umora), ali od polašest do večernjih sati u pozitivnom aspektu sa Venerom I Marsom pa je pred nama energija balansa, društvenosti, pokreta, jakih emocija. Imaćemo u predvečernjim satima I jaku opoziciju Venere I Marsa koja više govori o fizičkim strastima, ali I rušenju ljubavi, agresivnijim I navaletnim reakcijama, ali nešto nepovoljnije aspekte izmedju srca I reči baš od 22.31 kada treba ipak malo razmisliti o odlukama, reakcijama I srcu, smiriti ga malo I pratiti neki svoj unutrašnji osećaj.

Danas je potrebno znati: Danas je sve dozvoljeno ali sa dozom balansa I umerenosti, suptilnosti I šarma, sa mnogo više diplomatije na profesionalnom nivou, ali I kompromisa koji imaju smisla. Treba izbegavati emotivne episode “1 na 1” jer neće doneti ništa dobro.Treba se distancirati od bilo kakvog vida drame, patetike, privlačenja pažnje na pogrešnom mestu.

Pratite svoje misli I energiju strujanja. Biće danas svega ali najpre treba očuvati svoj čvrst stav I pustiti misli da vas vode gde vas srce vodi.I danas nije najpovoljnije operisati mokraćne kanale, genitalije, posebno srce. Emocije mogu doneti neko ludilo, ali opet I trapave situacije I uznemirenost. Treba se smiriti I disati.

“Ako prestanem da sanjam,
Neću više biti ja,
Neću umeti da se radujem
Novom jutru
I neću imati snage
Da zakoračim u novi dan...”

Brankica Veljković


Ovan 21.3.- 20.4.

Ovnovi se mogu osećati pomalo nesigurno I ranjivo I do 13h mogu osećati neki vid nepravde, napetosti, vaganja I oscilacija preko polja posla/porodice. U tom periodu treba obratiti pažnju na misli, potpisivanja, govor. Takodje danas može biti udara na relaciji prijatelji/emocije, ali se može u popodnevnim časovima završiti ipak na pozitivan način. Obratite pažnju na troškove.

Mogućnost većih prihoda ali uz jako velike napored I odricanja. Na polju zdravlja mogućnost pojačanog stresa koji može lose uticati na kožu, predeo bešike, posebno kičmu. Pratite snove I vizije. Izuzetno dobre ideje. Mogućnost malog pada energije, ipak naglih mogućnosti za sreću.


Bik 21.4.-21.5

Bikovima je danas jako dobar period za učenje, pisanje, putovanja, kontakte I dogovore sa porodicom, prodaju/kupovinu porodičnih vrednosti. Mogućnost pojačanih troškova na polju doma, ali osetljivosti kroz polje roditelja. Na poslu popodnevni časovi mogu biti malko stresniji I naporniji kroz rad, na šta trebaju obratiti pažnju posebno Bikovi koji imaju svoj biznis. U povećanju kazne, kontrole, ali problem oko računa. Ipak, Bikovi danas imaju mogućnost srećnih emotivnih vesti, pozitivne energije preko polja partnerskih odnosa.

Može biti malo većeg rivaliteta na polju karijere. Na polju zdravlja trebalo bi pripaziti na predeo stomaka, posebno kože lica. Preporuka je smanjenja tenzije na relaciji autoriteta, kao I preporuka da se obrati pažnja na ispite jer može biti otežanja. Bikovi će danas posebno biti dobri psiholozi na poslu I skloni da osete I predvide tudje reakcije. Povoljno vreme za kupovine vezane za saobraćaj/tehniku .Odličan dan za lično ulepšavanje.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Blizanci mogu dočekati zvaničan početak leta kroz dobre porodične I finansijske mogućnosti, kao I dobre dogovore u vezi sa prihodima, ali mogućnostima da osete gde mogu da zarade, kao I naplatom nečeg starog. Manje blockade I zakašnjenje otvorenije preko polja banaka. Na polju komunikacije pazite na reči, možete biti skloni preteranom trošenju reči na pogrešnom mestu.

Pojačani skandali ili neprijatnosti kroz govor, ulicu, ali u saobraćaju potrebna prisebnost posebno u večernjim satima. Blizanci mogu imati dosta emotivnih ponuda danas, mogu doživeti jake emocije, ali moraju biti umereniji I mudriji. Danas im neće prijati avio saobraćaj, ali mogu imati jake strahove I tenzije na polju obrazovanja. Takodje, danas mogu očekivati povećanje posla, ali I sklonost polemikama, privlačenju pažnje na pogrešnom mestu, pa je važno smirenje. Na polju saobraćaja pripaziti na grudi, kolena, stress lose može uticati na odkucaje srca.


Rak 22.6. - 22.7.

Rakovi mogu osetiti ranjivost kroz dom I porodicu, ali mogu biti malko plačljiviji u toku noći do ulaska u svoj rodjendan I novu solarnu godinu kada mogu dobiti snagu I emocije da idu dalje. Danas će im značiti jako potvrda drugih I komplimenti. Mogu računati na veće troškove, ali danas moraju biti mudriji sa novcem. Mogu imati jaka predosećanja I izuzetno kreativnu snagu.

Na poslovnom nivou mogu biti odlični savetnici, lekari, saosećajni I optimistični. Mogući pokloni I nagla pažnja. Danas posebno treba izbegavati kocku, novčane pozajmice I veće kupovine! Na polju braka mir, ali osećaj da im je potrebna promena. Opreznost sa strujom. Mogući sitniji kvarovi. Na polju zdravlja malko paziti na ishranu koja lose može uticati na srce, pritisak. Pojačane upale I prehlade mokraćnih kanala.


Lav 23.7.- 22.8.

Lavovi danas mogu osetiti jaku unutrašnju snagu koju mogu dobijati preko porodice, stvari koje im prijaju, životinja, vode. Medjutim opozicija Marsa I Venere može im doneti pojačane lične konflikte, kontradiktornosti na bračnom nivou, preosetljivost, pa je jako važno danas smirivati stvari. Lavovima danas nije loš period za sredjivanje papirologije, sitnije kupovine, učenje, kontakte sa dragim ljudima, planiranje odmora, regeneracija, ali definitivno će im trebati neki duži reset I mirovanje.

Mogu imati posebno danas jaka predosećanja I veoma izražajne snove, ali jaku podršku kumova I dragih ljudi. Mogu imati sreću I uspeh preko nepoznatih. Sreća preko ostrva I drugih kontinenata. Na polju zdravlja izbegavanje masnije hranu noću jer porast problema sa želucem otvoren.Lavovi iako rodjeni da budu u centru pažnje danas mogu privlačiti I neprijatnu pažnju, pa je jako važno da budu diskretniji, posebno u proceni. Ukoliko bude planiranja promena na polju karijere, potrebna je smiriti strasti I sačekati mirnije odluke.


Devica 23.8. - 22.9.

Device mogu imati srećne okolnosti preko prijatelja, dece prijatelja, timskih I grupnih aktivnosti, socijalnih službi, osiguranja, štednji, ali I izlazaka, proslava. Unutrašnji nemiri I tenzije na relaciji ljubav /posao mogu biti danas malo više pojačani od jutarnjih časova kada je važno raditi na smirenju psihe I izbegavanuju drame. Može dolaziti do nemira I neuskladjenosti sa poslovnim okruženjem, kao I oscilacija I kašnjenja na polju finansija.

Device danas trebaju da budu usmerene na konkretne stvari I izbegavaju prejaka mentalna trošenja. Raditi na samopouzdanja. Paziti na zdravlje, jer jaki unutrašnji nemiri, nesanice I nervosa lose mogu uticati na kompletan organizam. Danas pijte više tečnosti, uzimajte vitamin, probajte da pravite pause I odmore. Na emotivnom planu neko zatišje pred buru.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vage mogu imati mogućnost da se danas potpuno okrenu sebi, svom telu. Mogu uz pomoć šarma da plene pažnju, iako se neće u dubini duše osećati potpune.Mnogo im danas mogu pomoći prijatelji, a mogu biti pravi boemi I prepustiti se uživanjima. Treba izbegavati emotivne svadje I posesivnost, jer danas može biti nekih iskušenja. Na polju emocija više psihološka preosetljivost.

Vage danas mogu imati mogućnost da završe neke bitne stvari na porodičnoj imovini, da pokrenu ili nastave porodične poslove ili obnove stare poslovne kontakte. Treba da izlaze iz kuće, nikako da danas budu same. Malo ih u toku noći može potresati nepravda kao I praznina zbog prošlosti, ali Vage su danas in.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Škorpijama je danas odličan dan ako planiraju neke gradnje, renoviranja, veće fizičke poslove u domu. Treba malko paziti na poslove na visini, kao I na padove. Mogu imati dosta neočekivanih poseta, ali jako puno posla kod kuće. Škorpije koje planiraju odmor mogu da se potpuno opuste, kao I Škorpije koje danas polažu prijemne ispite ili planiraju zahtevnije ispite, jer mogu imati zaštitu.

Ono što danas može biti provokativno su odnosi sa šefovima, karijera, reputacija, pa je jako bitno da sve odluke budu umerene I dobro promišljene. Mogućnost I manje prolazne tuge oko starije osobe. Na emotivnom planu veća privlačnost I bliskost, jako dobar dan za početak nove veze ili veze na daljinu. Dobro vreme za decu. Na polju zdravlja malo izbegavajte destrukciju, preterivanje u svemu I trudite se da se hranite redovno I sve radite polako. Posebno danas možete biti skloni otkrivanju tajni, ali jakom povezivanju stvari.


Strelac 21.11.- 21.12.

Stelčevi su danas puni energije, ali ipak trebalo bi da malo obrate pažnju na reakcije, brzopletost jer su moguće greške. Čuvajte se nepotrebnih troškova u jutarnjim satima. Posebno treba izbegavati konflikte sa komšijama, okruženjem, tuče, brzu vožnju! Strelčevi će danas biti skloni izumima, ali imaju dan koji je pozitivan za putovanja, studije. Može biti neke nepotrebne dramatike na polju emocija, ali I regeneracije I podrške preko porodice. Danas može biti manjih problema na polju prijatelja, ali I osetljivosti kroz dogovore, papirologiju.

Studenti ovog znaka ne treba da žure! Dobar dan za sport, meditaciju, pisanje, kreiranje nečega. Popodnevni časovi lakši za zaradu (veću). Ipak, iz brzopletosti moguće greške na polju novca, pa danas sve treba dobro proveriti. Pojačana popularnost kroz prijatelje, kao I sklonost brzom učenju. Strelčevi koji su tek ušli u vezu mogu biti na udaru (ljubomora, sujeta, nesporazumi). Polako, dišite.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ulazak Sunca, uz Merkur kroz znak Rak doneće vam sentimentalnost, omekšavanje reakcija, ali jače emocije I jaku okrenutost ljubavi, braku. Dobro vreme za venčanja, veridbe, zajedničke proslave. Dobro za ortačke odnose. Ipak, izbegavajte osobe iz prošlosti sa kojima ste imali negativne iskustva.Intuicija izuzetna, koja uz vasu racionalnost danas može otvoriti nešto dobro na polju posla.

Čuvajte energiju, izbegavajte polemike I trošenje energije na reči na ljude koji vas ne zaslužuju. Možete biti veoma poetični, skloni da osetite šta želite da naučite I saznate. Može biti nekih opterećenja oko drugih ili osetljivosti na pravnom I religioznom nivou. Na polju zdravlja pripazite na glavu/zube. Možete imati mogućnost da pokrenete nešto što je dugo stajalo u vama, ali I nešto značajno što će vam doneti motivaciju u poslu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bez obzira na originalnost I ostavljanje ličnog identiteta, Vodolije danas mogu biti danas na udaru kroz različita mišljenja, ali I emocije. Povoljan dan za poklanjanje, pomoć drugima, ali I mogućnost prihoda koje niste očekivali (dobro se dobrim vraća). Bićete direktni, otvoreni, skloni da posebno danas nemate predrasude, kao I skloni da sečete sve ono što vas je kočilo danima/mesecima.

Dan može doneti dobru energiju preko posla što može doneti bolje raspoloženje. I dalje malko pripazite na psihu, posebno na polje grudi, želuca I creva.Vodolije koje su u braku mogu imati problema sa egom voljene osobe, ali puno trošenja oko dece pa mogu biti nešto napetije. Vodolije koje planiraju putovanja, mogućnost dužih zadržavanja ili rešavanja posla napola. Slobodne Vodolije mogu računati na nagle emotivne promene preko posla/porodice. Podsvesno Vodolije deluju snažno, ali danas posebno mogu osećati nostalgiju.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ribice mogu biti bas zaljubiška, I danas veoma romantične, sklone uspehu preko hobija, jako povezani sa decom I imati veoma srećan dan za plodnost. Idealan dan za bazene, kontakt sa rekama I morem. Mogućnsot obnove starih ljubavi I jakih razmišljanja o porodici. Iako Ribe mogu delovati flegmatično, ipak danas mogu osećati jake vibracije.

Noćni sati od ponoći nezanimljivi, I sa pojačanjem osetljivosti kroz polje kostiju. Na polju posla Ribe mogu sijati, ali iritirati druge svojom pojavom, pa moraju poraditi na samopouzdanju da ih to ne interesuje. Nepooljan dan za operacije. Trudite se da meditirate I imate češći kontakt sa vodom. Večernji sati mogu doneti pojačan umor I suze.Veoma srećan dan za ispite I polje obrazovanja, posebno takmičenja.Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Svetplus.com


>