Zadruga

Parovi

Zadruga: Osećanja koja Kija ima prema Slobi - jednostavno ljubav!

Nakon što su u toku jučerašnjeg dana u rijalitiju "Zadruga" ona i Sloba prošli pravu dramu, Kija Kockar se u toku noći ispovedila u Rajskom vrtu, priznajući Drvetu mudrosti kako se zaista oseća. Osećanja koja ona ima prema suprugu Slobi mogu se opisati samo rečima - jednostavno ljubav!

Zadruga: Osećanja koja Kija ima prema Slobi - jednostavno ljubav! Screenshoot / Youtube



Posle svega što je proživela od trenutka kada je njen suprug Sloba Radanović ušao u rijaliti "Zadruga" pa sve do jučerašnjeg dana koji je bio izuzetno težak za nju, ona i dalje prema svom još uvek suprugu oseća ljubav. Kija je u "Rajskom vrtu" priznala:

"I dalje je to osećanje koje imam za njega jednostavno ljubav. Ali to je pomešano sa besom, i zbunjenošću, i ne znam sa čime sve još ne..."

Kroz jecaje je dodala:

"Ipak ću se razvesti, nema nazad. To je jedina stvar koja mi može pomoći da se pomerim sa ove tačke. Psihički se pripremam za to da ga više neću viđati. Čudno mi je sve to i teško mi je. Brinem se čak i za njega, ne znam kako će on nastaviti dalje, šta će sa njim biti. Ipak sam o njemu brinula pet godina i ne može odjednom da me bude briga za sve."

Kija Kockar je izgleda tek sada, na samom kraju rijalitija shvatila da je zaista kraj i njihovom braku. Njena tuga je očigledna. Drvo ju je nagradilo omiljenom pesmom "Catch and Release", zbog čega se ona još više rasplakala, dok je i sam Radanović emotivno reagovao na stihove koje su nekada upućivali jedno drugom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>