Zadruga

Parovi

Zadruga: Za dlaku izbegnute batine! Đekson razjaren jurnuo na Miću! (VIDEO)

Za dlaku izbegnute batine pred kamerama rijalitija "Zadruga"! Đekson razjaren krenuo na Lepog Miću, a obezbeđenje i cimeri jedva su ga obuzdali! Sve ovo se izdešavalo zbog prikazanog snimka odnosa između Đeksona i Andrijane Radonjić.

Zadruga: Za dlaku izbegnute batine! Đekson razjaren jurnuo na Miću! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Prethodne noći nastala je brutalna svađa između Lepog Miće i Nemanje Đerića Đeksona. Sukob je bio na granici fizičkog okršaja a zadrugari i obezbeđenje su dali sve od sebe da zaustave razjarenog Đeksona. 

Učesnicima "Zadruge" su puštani klipovi, a između ostalog i jedan na kom se vidi kako Đekson i njegova devojka Andrijana Radonjić imaju intimne odnose. Ovo nije promaklo Lepom Mići koji je iskoristio priliku i neprestano provocirao:

"Ja tvrdim da ste se je*ali. Imali ste s*ks u nedelju."

Đekson i Andrijana su tvrdili da do se*a nije došlo, on im nije verovao. Mića je nastavio da proziva ove cimere, a onda je uvrede počeo da izgovara i Đekson:

"Ložiš se na devojčice od 20 godina. Pedofilčino jedna. Smrdi ti iz usta na pakao."

Mića i Đekson su počeli da se unose jedan drugom u lice a onda je pevač pljunuo repera. Mića je spomenuo i to da je Nemanja navodno koristio nedozvoljene supstance, što je Đerića toliko isprovociralo da je krenuo fizički da se obračuna sa pevačem.

Sloba Radanović, Radisav Stefanović Žuti, Marko Miljković, Vladan Vojnović Vojke ali i momci iz obezbeđenja nisu mogli da obuzdaju razjarenog Đeksona kada je krenuo na Lepog Miću.  Sloba je čak, sa Đerićem u naručju, pao na pod, ali Nemanja nije odustajao i ponovo je pokušavao da se dokopa Lepog Miće. 

Fizički kontakt je izbegnut ali svađa je nastavljena.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>