Svet

Region

Barak i Mišel Obama postaju filmski producenti, sklopljen je veliki sporazum

Značajan korak napravila je velika filmska kompanija Netfliks, potpisavši ugovor sa nekadašnjim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom i njegovom suprugom Mišel. Prema tvrdnjama platforme, oni će raditi na velikim projektima.

Barak i Mišel Obama postaju filmski producenti, sklopljen je veliki sporazum Foto: youtube




Velika producentska kuća Netfliks uradila je veliki zadatak i napravila značajan korak. Naime, potpisali su ugovor sa bivšim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom i njegovom suprugom Mišel da proizvode nove sadržaje. Plan je da nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama i njegova supruga Mišel produciraju filmove, serije i dokumentarce u firmi Netfliks.

Jedna od najjednostavniji radosti našeg vremena za javni servis je bila da upoznamo mnoge fascinantne ljude u svim sferama života koji su delili iskustva sa nama. Zato smo Mišel i ja veoma uzbuđeni što smo partneri sa Netfliksom. Nadamo se da ćemo kultivisati i prilagoditi kreativne i nadarene glasove koji su u stanju da promovišu empatiju i razumevanje među ljudima“, rekao je Obama.


 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>