Zadruga

Parovi

Zadruga: Žestoka svađa, Miki se udario kamenom u glavu! (VIDEO)

Žestoka svađa u rijalitiju "Zadruga"! Miki se udario kamenom u glavu, a Nadežda pretila da će napustiti kuću. Komentar Baneta Čolaka sve zaprepastio!

Zadruga: Žestoka svađa, Miki se udario kamenom u glavu! (VIDEO) Screenshoot YoutubeNadežda Biljić i Miki Đuričić imali su žestoku svađu, a obezbeđenje je odmah reagovalo, da ne bi došlo do fizičkog kontakta među njima. Njihovoj svađi prethodila je izjava Miljane Kulić, koja je takmičarima ispričala da je Miki priznao da nije zaljubljen u nju u šta je pevačica i poverovala. Miki je zbog Nadeždinog poteza udario sebe kamenom u glavu, a kada je takmičarka shvatila da je ishitreno odreagovala naglašavala je da će napustiti "Zadrugu" sa nadom da će je njen verenik u tome sprečiti. On joj je rekao:

"Ja nisam u stanju da razgovaram sa tobom, neću da se raspravljam, samo me pusti! U psihičkom stanju nisam da se raspravljam.Molim te, meni moja inteligencija ne dozvoljava da razmišljam šta je rekla Miljana Kulić. Ti pošto nisi sigurna u našu vezu, jer je MIljana nešto rekla, onda nemamo o čemu da pričamo. Nadežda, za dva ili tri dana možemo da razgovaramo. Rekao sam ti da sve ovo što radiš nije dobro za tebe, izdigni se, budi dama!"

Nadežda je rekla da sve ovo radi zbog Mikija, da njoj to ne treba:

"Ja idem odavde u roku od 24h, pa neka te teše ti što te je*u kao majmuna! Idem odavde!"

Miki Đuričić je nije zaustavljao:

"Idi, srećan ti put! Videla ona da je napravila sra*e, pa hoće da okrene situaciju! Ja sam znao da je luda, ali nisam znao da je ovoliko glupa! Ovo u životu mom nisam video."Zadrugari koji su bili tu da smire situaciju razgovarali su sa Mikijem o svemu, a među njima bio je i Bane Čolak koji je posle svega što je video morao biti iskren dok je komentarisao Nadeždu:

"Ja bih nešto rekao, ali da se niko ne naljuti: Ona nije u vinklu, verujte mi."

Miki se složio sa Banetom:

"Ja ne mogu da verujem da sam doživeo da osoba koju sam toliko gotivio dozvoli da se ja raspravljam sa Miljanom Kulić! Sve moje devojke bile su pametne, psiho, tukle su me, ali pametne! Ova je bolesnica."

Šta se nakon ovoga izdešavalo pogledajte u video snimku

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>