Region

Svet

Balkanika dobila ovacije publike na drugoj probi!

U lisabonskoj Altis Areni juče je održana druga proba srpskih predstavnika na ovogodišnoj "Pesmi Evrovizije". Balkanika dobila ovacije publike na drugoj probi!

Balkanika dobila ovacije publike na drugoj probi! Foto: Andreas



Grupa Sanja Ilić i "Balkanika" na velikoj sceni pojavila se u novim kostimima, a odlično pevanje i interesanta koreografija izazvali su ovacije produkcijskog tima i svih prisutnih novinara. Članice grupe: Danica Krstić, Nevena Paripović i Iva Banićević zablistale su u novim crno belim kostimima, a energičan nastup celog benda zasenio je sve prisutne. 

U Lisabonu naši predstavnici važe za one koji nose pozitivnu energiju i svi jedva čekaju da razgovaraju sa njima. Na jučerašnjoj konferenciji za medije, novinare je zanimalo da čuju kako je to kada Sanja Ilić i Balkanika zapevaju uživo, pa su članovi benda to i uradili, uz posebnu koreografiju za pesmu "Halo, halo" koju ja predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji 1982. godine u Herogejtu. Pored toga, naši predstavnici izveli su uživo i englesku i portugalsku verziju pesme "Nova deca". Danica Krstić, koja je predstavljena kao najlepši etno vokal Balkana, otpevala je tradicionalnu pesmu iz Bugarske "Prituri se planinata", nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Nakon druge probe, naši predstavnici su zadovoljni i jedva čekaju drugo polufinalno veče "Pesme Evrovizije" gde nastupaju treći po redu. Gledaoci će imati priliku da sve tri večeri "Pesme Evrovizije": 8, 10. i 12. maja prate u direktnom prenosu na prvom programu RTS-a.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>