Zadruga

Parovi

Zadruga: Zorana besna na Mariju Anu, seljančura mi je napravila priču sa njim! (VIDEO)

Nakon okršaja u rijalitiju "Zadruga" sa Marijom Anom, Zorana je odlučila da otvori dušu. Besna je na nju: "Seljančura mi je napravila priču sa njim!

Zadruga: Zorana besna na Mariju Anu, seljančura mi je napravila priču sa njim! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Zorana Stefanov i Filip Đukić imali su kratku romansu u rijalitij. Ipak, niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da li je među njima bilo samo poljubaca ili nečega ozbiljnijeg, sada su sve karte otvorene. Zorana se obračunala sa Marijom Anom Smiljanić, Filipovom bivšom i sadašnjom devojkom, a onda je odlučila da Mladenu Jakovljeviću, zvanom Đomla Panamera, otkrije sve detalje svog odnosa sa Đukićem. Bila je vidno iznervirana:

"Šta sam ja sebi dozvolila, ne mogu da verujem. Činjenično stanje je da je ona ku*va. Ja ne mogu sebi da oprostim što sam ispala seljančura kad smo se svađale. Ja jesam bila sa Filipom, ljubili smo se. Svideo mi se, ali ja nisam jadnica. Nemam nikakve emocije prema njemu. Seljančura mi je napravila priču sa njim sad".

Đomla je pokušavao da je smiri, a kada su se na vratima pojavili Filip i Marija Ana, priča dvoje zadrugara je naglo utihnula. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>