Zadruga

Parovi

Zadruga: Ne mogu da te volim kao muškarca! Matora izvređala Sanju zbog ovoga! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora želela je da izgladi loš odnos koji proteklih dana ima u rijalitiju "Zadruga" sa Sanjom Stanković sa kojom je ranije bila veoma bliska.  Ne mogu da te volim kao muškarca! Matora izvređala Sanju zbog ovoga!

Zadruga: Ne mogu da te volim kao muškarca! Matora izvređala Sanju zbog ovoga! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Matora je pokušala da sa Sanjom ostvari što bliži odnos prošle noći, nakon čega je Stankovićeva otišla u drugi deo "Bele kuće" sa stvarima koje su joj potrebne za spavanje i željom da noć provede dalje od Jovane. Matora je otišla za njom i pokušala je da je nagovori da ona ostane tu, a Sanja da ode u spavaću sobu: " Nemoj da si bezobrazna, ajde idi lepo spavaj! Ti plačeš?! Je l' ti želiš meni nešto da kažeš?! Jesi ti malopre sve rekla što si htela? Molim?". Sanja je bila iskrena i rekla joj ko zna koji put da ne može da je voli kao što voli muškarce ali Matora ovo nije mogla da prihvati, pa je nabrajala Sanjina obećanja data njoj, a zatim je i izvređala rečima da je raspala dro*etina.

"Završile smo" rekla joj je Sanja, na šta je Matora odgovorila: "Da?! A?! Gotovo?! Zbog mog bezobrazluka?!". "Hvala ti na svemu! Na svemu! I na dobrom i na lošem!" - zahvaila se Sanja Jovani na divnom druženju. Šta se u nastavku dešavalo, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u video prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>