Zadruga

Parovi

Zadruga: Matora preterala u svojoj zaljubljenosti, Sanja povraćala posle rasprave! (VIDEO)

Posle žestoke rasprave u rijalitiju "Zadruga", Sanja povraćala u toaletu. Matora je izgleda preterala u svojoj zaljubljenosti i sve teže podnosi odbijanje.

Zadruga: Matora preterala u svojoj zaljubljenosti, Sanja povraćala posle rasprave! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kada se završila "igra istine", Sanja je u jednom momentu nestala iz kadra, odnosno otišla je u toalet gde je povraćala, a pretpostavlja se da joj je teško pao pritisak koji trpi od strane Matore. Matora je krenula za njom pa je upitala kako se oseća, na šta Sanja nije imala odgovor, već je pokušala da je zaobiđe u širokom luku. 

Andrijana je pokušala dapomogne Sanji, pa joj je predlagala da se odmori i savetovala je da ignoriše sve Matorine ispade, jer smatra da više nema smisla mučiti sebe zbog jedne iste stvari: " Ako ne legneš, još gore će ti napraviti. Obuci se i spremaj se i idi ako ti se povraća opet. To ti je sve zbog pritiska, ti misliš da te ne pogađa a u stvari te i te kako pogodi. Isto je tako i kod mene. Zato se i treseš idi spremaj se i lezi". 

Za to vreme Lepi Mića je vodio razgovor sa Matorom, a ona je i njemu pričala o stvarima koje navodno Sanja nije mogla da razume:" Devojko, samo se pravdaš. Znamo da imaš dečka, sa mnom nemaš ništa. Šta hoćeš od mene? Ako moram tebi da se pravdam onda nemam reči. Poenta je da ona hoće da opravda nešto što ne može da opravda. Lupila mi je 3 šamara, ništa joj nisam rekla. Moja svaka riba bila je kraljica, znaš li sa kakvim devojkama sam ja bila". 

Razgovor je dugo trajao, a Lepi Mića je pomenuo i svoj odnos sa Mikijem, rekavši da su njih dvojica bili mnogo dobri, a ipak su došli u sukob jer niko ne može da promeni nečiji karakter. 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>