Region

Svet

Anica Dobra je zbog ovog glumca prihvatila ulogu u Ubicama mog oca!

Glumica, Anica Dobra je zbog jednog glumca prihvatila ulogu forenzičarke u hit seriji "Ubice mog oca".

Anica Dobra je zbog ovog glumca prihvatila ulogu u Ubicama mog oca! Screenshoot Youtube



Anica Dobra u drugoj sezoni igra forenzičarku, umesto Nine Janković, a kolegi Slavku Štimcu pomaže oko prikupljanja dokaza za nove slučajeve. Upravo je on bio razlog da Anica prihvati pomenutu ulogu. Kada je dobila ulogu u seriji "Ubice mog oca", jedan od motiva zašto je to prihvatila da radi je bio taj da bude sa Slavkom Štimcem makar u jednom kadru: "Do tada se nismo ni poznavali. Naravno, nemajući ideju uopšte o tome da to može da se izrodi u još jedan projekat. I kada se dogodilo da radimo i u pozorištu, što je nešto možda fundamentalnije, dugotrajnije što možda ima neko veće značenje ili podrazumeva nekakav stalni glumački trening, onda mi je bilo još draže. Naročito zato što su nam uloge takve da smo u predstavi potpuno drugačiji od onoga što smo u "Ubicama mog oca". 

O samom snimanju serije, Anica kaže da je to rudarski posao i da to podrazumeva dugačke radne dane. Iskreno dodaje: " Svako snimanje je isto, a na nama je da u svakoj ulozi budemo kao da nam je prva ili poslednja". 

Glumica igra u predstavi "Hipnoza jedne ljubavi" zajedno sa ćerkom Minom. Mina Sovtić se pojavila i u poslednjoj epizodi serije "Ubice mog oca"  u ulozi Danijele, ljubavnice ubijenog pevača Luneta. Jednom prilikom je mlada glumica Mina o svojoj majci izjavila: "Ja sam više uprkos njoj odlučila da se ovim bavim, zato što jeste kliše da dete glumice želi da bude glumac. To smo već hiljadu puta čuli. I mislim da je dosta hrabro ići tim stopama zato što ne postoji ništa što ona nije ostvarila a što ja mogu da ostvarim".
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>