Zadruga

Parovi

Zadruga: Pripita Kija priznala Slobi šta se desilo između nje i Filipa! (VIDEO)

U rialitiju "Zadruga" situacija je bila napeta, zbog svega što se desilo sa Kijom i Filipom u hotelu. Naime, pripita Kija priznala je Slobi šta se desilo između nje i Filipa.

Zadruga: Pripita Kija priznala Slobi šta se desilo između nje i Filipa! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Niko od zadrugara nije ostao ravnodušan nakon prikazanog video snimka iz wc-a, pa čak ni Luna. Ona je Kiji želela da pruži maksimalnu podršku i savetovala je Slobu da uvek bude tu za nju i zaštiti je koliko god je to u njegovoj moći. Tvrdila je da kada mu nešto zameri, to je samo trenutak njene slabosti: " Ja sam apsolutno za to da treba da staneš u njenu zaštitu i to je to. Trebao si da kažeš da je ne napadaju ako nemaju argumente za to. A što se mene tiče, ja sve što kažem to i mislim i sve što ti zamerim to je samo moja nezrelost, ti mi samo kaži dve lepe reči i ja ću da se smirim. A ona se samo pravi da je jaka, nije ona uopšte jaka, mnogo joj je teško i ja razumem, kome ne bi bilo".

U toku Slobinog i Luninog razgovora pojavila se Kija, koja je popila čašicu više, a Luna joj je rekla da upravo pričaju o njoj i da uvek može da računa na njihovu podršku. Kija je u tom stanju rekla da će otići iz kazina , jer je svi pitaju za Filipa, a onda je poželela da Slobodanu kaže nešto nasamo, pa se Luna sklonila. Naime, pokušala je da mu objasni situaciju oko njenog i Filipovog snimka, međutim, Sloba nije odmah shvatio šta je tačno želela da mu kaže. Objasnila je: "On je...ja nisam mogla....I onda se desilo... Da li me razumeš? On je rekao da je zaljubljen u mene, ja nisam mogla da mu pružim to i desilo se šta se desilo. I to je bila cela priča oko snimka". Sloba je nakon ovoga, shvativši da je sve otišlo u etar, upozorio da ne pije više i da bi najbolje bilo da ode na spavanje. Marija Ana će svakako biti šokirana saznanjem da je Filip ipak zaljubljen u Kiju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>