Zadruga

Parovi

Zadruga: Posle optužbi da se Matora drogira, stigli su rezultati testiranja! (VIDEO)

Zorana Stefanović je u rijalitiju "Zadruga" optužila Matoru da koristi narkotike. Posle optužbi da se Matora drogira, stigli su i rezultati testiranja!

Zadruga: Posle optužbi da se Matora drogira, stigli su rezultati testiranja! (VIDEO) Screenshoot YoutubeZa vreme "Igre istine", Zorana Stefanov optužila je učesnicu "Zadruge" Jovanu Tomić Matoru da je u rijalitiju koristila narkotike, zbog čega je produkcija "Zadruge" odmah reagovala. Naime, Zorana je izjavila pred svima: "Istripovala sam se možda da sam videla Matoru kako koristi neke supstance. Vrata WC-a su bila otvorena i videla sam Jovanu kako vuče belo". Matora je ovo demantovala i zatražila da uradi test, kako bi i dokazala da to nije istina. 

Pošto je reč o ozbiljnim optužbama i potencijalnom kršenju jednog od najosnovnijih pravila rijalitija, produkcija je izvela Matoru iz "Zadruge" i odvela je u jednu privatnu beogradsku kliniku gde je, po hitnom postupku, bila podvrgnuta odgovarajućim laboratorijskim analizama. Prvi rezultati testa, pokazali su da je Jovana Tomić Matora negativna na kokain. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>