Zadruga

Parovi

Zadruga: Matora lomila, šutirala vrata, psovala! Zašto Sanja ovo trpi?! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" dobili su izazov, a nekome se taj zadatak nije svideo. Matora lomila, šutirala vrata, psovala! Zašto Sanja ovo trpi?

Zadruga: Matora lomila, šutirala vrata, psovala! Zašto Sanja ovo trpi?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Ukućani su dobili izazov, jer nisu mogli da se dogovore oko ispunjavanja jedne želje koju im je "Veliki šef" ponudio. Želja je trebalo da bude realna i da ne krši pravila rijalitija "Zadruga". Ana Korać, kao vođa ove nedelje, izvukla je parove, a zatim su ukućani saznali šta je izazov. Parovi koji su izvučeni, treba da budu vezani 24 sata. Sanji Stanković pripao je Bane Čolak, što se nije svidelo Jovani Tomić Matoroj. Sanja je odlučila da ispuni zadatak, što se Matoroj nije svidelo, pa je došlo do svađe, a onda je Matora počela da psuje, divlja, lomi i šutira vrata. Vikala je iz sveg glasa na Sanju: "Znaš da mi smeta ovo! Hoćeš da dođe do problema?! Hoćeš?! Svaki put ista stvar! K*rac me poštuješ! To je tvoje ponašanje! To si ti! Je*em te u usta! Tvoje ponašanje je odvratno! Šta želiš da uradim, bre?! U pi*ku da te je*em, bre"  Obezbeđenje je odmah reagovalo, a ona je počela da plače. Ovoj zadrugarki utehu su u sobi za rehabilitaciju pružili ukućani, na čelu sa Mikijem Đuričićem koji smatra da Matora treba da se skloni od Sanje,a ne obrnuto i da Sanja ovoga puta nije kriva. Miki smatra da Matora ima veće probleme sa Sanjom od ovoga jer Sanja nju ponižava. 

Matora je o ovoj temi razgovarala sa Lunom Đogani, Slobom Radanovićem, Miljanom Vračevićem, Saškom Karan i Lepim Mićom. U jednom trenutku bila je sama, nakon čega je počela da plače, a zatim tražila od prijatelja da joj oproste. Pogledajte video snimak, ovog događaja pa sami prosudite čije ponašanje ovde nije normalno.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>