Zadruga

Parovi

Zadruga: Slobina majka bez ustručavanja ispljuvala snajku! (VIDEO)

Draginja, Slobina majka nije mogla da sakrije koliko je ljuta na Kiju. U rijalitiju "Zadruga" bez ustručavanja ispljuvala snajku!

Zadruga: Slobina majka bez ustručavanja ispljuvala snajku! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Sloba Radanović dobio je priliku da se čuje sa svojim roditeljima. Nakon što je platio poziv, pevač se čuo sa majkom Draginjom, koja ga je sve vreme savetovala da ne ćuti supruzi Kristini Kockar, da pazi na ruke i da se ne svađa sa Lunom. Majka mu je govorila da digne glavu, da se ne ustručava i sve da joj kaže u lice, misleći na svoju, još uvek zakonitu snaju Kiju. Draginja smatra, da ako je Kija mogla sve u lice da mu kaže, treba i on njoj da odgovori, kao i novinarima kada ga pitaju. Davala mu je podršku rečima da su svi uz njega i da ga se niko ne stidi. Sloba je takođe bodrio majku rečima: "Nemoj da plačeš, sve je dobro, sve je super, ja sam dobro. Pozdravila vas Luna! Meni je ovde super, nemoj da se nervirate. Stvarno mi je dobro. Nema zbog čega da se sekiraš. Imam sve ovde, idemo do kraja". Draginja je u jednom trenutku pomenula kako joj je Kija poslala utuženje kao i to da mu u "Zadruzi" niko nije prijatelj jer svi nagovaraju Kiju. 

Razgovoru je došao kraj, a Sloba je pri ulasku u kuću bio ironičan rekavši da je na vezi ostao Andrija, momak njegove supruge Kije, koji je želeo da se ispriča sa njim. Lunu je jako interesovalo šta je Sloba razgovarao sa majkom Draginjom. Pogledajte i sami!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>